Ýçeri girebilirdi hoca..
Ýçeri girebilirdi hoca..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gol olmalýydý..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
tazminat davalarýna sýra gelsin artýk
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayý Olaðan Toplantýsý, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Kurul Baþkaný Vefa Küçük yönetiminde gerçekleþtirildi. Toplantýya Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, Yöneticilerimiz ve çok sayýda kurul üyesi katýldý.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarý, Kulübümüzün kurucularý, ebediyete intikal etmiþ yöneticileri, kongre ve genel kurul üyeleri, son günlerde vefat eden üyelerimiz, bugün kaybettiðimiz Vedat Olcay, geçtiðimiz aylarda yitirdiðimiz Yöneticimiz Hakan Dinçay, Yöneticimiz Metin Doðan’ýn annesi Mahmure Doðan ile bütün þehitlerimiz ve tüm ebediyete intikal eden yakýnlarýmýz için yapýlan saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýmýzýn hep bir aðýzdan söylenmesiyle toplantý baþladý.
VEFA KÜÇÜK: "KAYBETTÝKLERÝMÝZE RAHMET"
Bir açýlýþ konuþmasý yapan Vefa Küçük, “Eski Genel Sekreterimiz Yönetim Kurulu Danýþmanýmýz Vedat Olcay bugün sabaha karþý gözlerini yummuþtur. Kendisine rahmet ailesine ve sevenlerine baþsaðlýðý diliyorum. Sevgili kardeþim Hakan Dinçay’a rahmet vefat eden tüm üyelerimize rahmet ediyorum. Son 3 ay içinde 11 YDK arkadaþýmýz vefat etmiþtir. Ýnþallah mekanlarý cennet olur” diye konuþtu.
VEFA KÜÇÜK: “KUMPASIN BÝR NEDENÝ DE FENERBAHÇE ÜNÝVERSÝTESÝ’YDÝ”
Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluþuna kadar geçirilen mücadeleyi ve üniversitenin geldiði son durumu özetleyen Küçük, “Cumhuriyetimizin 94. kuruluþ yýlýný idrak edeceðiz. Cumhuriyet çok büyük mücadelelerle kuruldu. Ýnþallah bizler de bizden sonra gelenler de bu Cumhuriyeti yürüteceðiz” dedi. Atatürk devrimlerinden bahseden Vefa Küçük, üniversitenin kurulmasý için Fenerbahçe Eðitim Saðlýk ve Kültür Vakfý’nýn 2008’de kurulduðunu ve YÖK’e baþvurunun yapýldýðýný belirterek, “YÖK'de devam ederken 3 Temmuz kumpasýný yaþadýk. Biz bu kumpasla karþýlaþan camia olarak büyüklüðümüzden dolayý bunlar bize el attý dedik. Biz bu malum hain örgütün eðitimden saðladýðý kaynaðý karþý üniversite projesini ortaya attýk. Bu çete kendilerine bizi o yönüyle de de rakip görerek bize o malum kumpasý kurdu diye düþünüyoruz. Yani kumpasýn nedenlerinden biri de bu üniversite diye düþünüyoruz. Yara aldýk ve üniversitenin kurulmasý gecikti ve nihayetindi. 24 Kasým 2016’da kuruluþumuz resmileþti” diye konuþtu.
SÝLÝVRÝ BELEDÝYE BAÞKANI ÖZCAN IÞIKLAR’A TEÞEKKÜR
Silivri Belediyesi ve Baþkaný Özcan Iþýklar’ýn belediyenin sahip olduðu 7 parseli 30 yýllýðýna üniversiteye intifa hakký tanýdýðýný belirten Vefa Küçük kendisine ve belediyeye teþekkür etti. Küçük, “Bu katkýlar olmasaydý kuramazdýk. Üniversitenin ilk can suyunu Silivri Belediyesi tanýdý, kendisine teþekkür ediyoruz. Ayrýca 84 bin metrekare arazi bize 30 yýllýðýna tahsise ettiler. Bunun için de teþekkür ediyoruz. Ýnþallah 2018-19 öðretim yýlýnda 100-150 kiþilik kapasiteyle eðitime baþlayacaðýz. 5 yýl içinde 800 kiþilik kapasiteye ulaþacaðýz. Ondan sonra da kapasiteyi artýracaðýz. Bize bu desteði veren belediye baþkanýna, meclis üyelerine ve belediye yetkilerine ve Silivri halkýna teþekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra teþekkürlerin bir simgesi olarak Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým Silivri Belediye Baþkaný Özcan Iþýklar’a bir plaket takdim etti.
SÝLÝVRÝ BELEDÝYE BAÞKANI ÖZCAN IÞIKLAR: “FENERBAHÇE’NÝN SÝLÝVRÝ’DE BULUNMASI BÝZÝM ÝÇÝN ONUR”
Kürsüden bir konuþma yapan Silivri Belediye Baþkaný Özcan Iþýklar, “Bu projede emeði geçenlere Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým ve Silivri halký adýna teþekkür ediyorum. Fenerbahçe çok önemli ve Cumhuriyet deðerlerini savunan bir marka. Böyle bir markanýn Silivri’de bir bilim merkezi olarak bulunuyor olmasý büyük bir onur bizim için” dedi.
FENERBAHÇE ÜNÝVERSÝTESÝ ÝÇÝN ÝLK BAÐIÞI VEFA KÜÇÜK YAPTI
Toplantýda daha sonra Fenerbahçe Üniversitesi Silivri yerleþkesiyle ilgili bir barkovizyon gösterisi yapýldý. Sözlerine devam eden ve üniversiteyle ilgili bilgiler veren Vefa Küçük, üniversitenin binalarý ve ilk iþletmesi için baðýþlara ihtiyaç olduðunu belirterek ilk baðýþý da kendisinin kýzý ve oðlu adýna baðýþta bulunacaðýný söyledi ve büyük alkýþ aldý.
Toplantýda daha sonra vefat ve YDK üyeleri iye YDK üyesi olmaya hak kazanmýþ Kongre Üyelerinin isimleri okundu.
SÝMGE ÝSÝMLERÝN ADLARI TESÝSLERE VERÝLDÝ
Daha sonra kulübümüzün vefat eden veya yaþayan üyelerinin Kulübümüzün tesislerine isimlerinin verilmesi konusu gündeme geldi ve ilk olarak eski sporcularýmýzdan Halit Deringör’ün ismi stattaki bir bölüme verildi ve kendisine bir plaket takdim edildi. Daha sonra Dereaðzýnda Voleybol Salonu'na Perihan Özbilgin ismi verildi ve kendisine plaket takdim edildi. Topuk Yaylasý'ndaki tesislerin ismi de 'Serkan Acar' olarak deðiþtirildi ve eþi Zeynep Deðirmencioðlu Acar’a plaket verildi ve ve bir teþekkür konuþmasý yaptý.
ÞEKÝP MOSTUROÐLU: “AZÝZ HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EÐÝLÝYORUZ”
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okuyan Þekip Mosturoðlu “Bu sabah yine bir üzüntüyle gözlerimizi açtýk. Fenerbahçe Spor Kulübü bir makineyse bunu iþleten en önemli parçalardan biriydi Vedat Olcay. Çok büyük Fenerbahçeli'ydi, kaybýný hissediyoruz, eksikliðini hissedeceðiz. Ýnþallah onun açtýðý yoldan hizmete devam ederiz. Benzer þekilde Hakan Dinçay da vefat etti. Onun da kaybý çok büyüktür. Kendisini Fenerbahçe'ye adamýþ çok büyük bir Fenerbahçeliydi. Her ikisinin de aziz hatýralarý önünde saygýyla eðiliyoruz” dedi.
ÞEKÝP MOSTUROÐLU: “CUMHURÝYET DEÐERLERÝNE SAHÝP ÇIKACAÐIZ”
Mosturoðlu, “Cumhuriyetin ilanýnýn 94 yýlýný idrak etmenin hazzýný yaþýyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarý ve var olmasý adýna canlarýný veren þehitlerimizi anýyor ve gazilerimize þükranlarýmýzý sunuyoruz. Cumhuriyet bize onlardan bize miras kalmýþtýr. Baðýmsýzlýðýmýzýn ve birliðimizin simgesidir, onu korumak vazifemizdir. Karanlýklar içinde güneþ gibi doðan Mustafa Kemal liderlik yapmýþý ve onun önderliðinde millete bu topraklara üzerinde sonsuza kadar yaþayacak bu Cumhuriyeti kurmuþtur. Bugün de o günlere benzer günler yaþýyoruz. 15 Temmuz hain darbe giriþimi olmuþtur. Bugün de o günlerde olduðu gibi mücadelemizi yapýyoruz. Yýkýlmayan son kale Fenerbahçe her zaman Cumhuriyet'in yanýnda olacak ve Atatürk’ün gösterdiði çizgide Cumhuriyet deðerlerine sahip çýkacaktýr” dedi.
MOSTUROÐLU: “EN BÜYÜK BEKLENTÝMÝZ BERAAT KARARLARININ ONANMASI”
Yargýtay’da bekleyen davada dosyanýn eksikliklerin giderilerek yerel mahkemece yeniden Yargýtay Baþkanlýðý'na gönderildiðini belirten Mosturoðlu, “ En büyük beklentimiz beraat kararlarýnýn onanmasýdýr. Þike kumpasýnda bizleri yargýlayan hakim Yunanistan’a kaçarken yakalanmýþtýr. Bu bizim için þaþýrtýcý deðildir. Bizim için þaþýrtýcý olan bizim için kaçacak diyenlerin hiçbir þey olmamýþ gibi hala TV ve gazetelerde konuþuyor yazýyor olmalarýdýr” diye konuþtu.
MOSTUROÐLU: “BAÞKANIMIZ DA 4 DERSLÝÐE BAÐIÞTA BULUNACAK”
1 Milyon Üye kapsamýnda yürütülen çalýþmalarda Edirne’de inþaata baþlandýðýný Sakarya, Antalya ve Kayseri’de çalýþmalarýn sürdüðünü belirten Mosturoðlu, Fenerbahçe Üniversitesi çalýþmalarýna da kýsaca deðinerek, “Týpký stadýmý yaptýðýmýzý gibi üniversitemiz de tuðla tuðla yapýlýp Fenerbahçe’ye armaðan edilecektir. Ýlk baðýþý yapan Sayýn Vefa Küçük’e teþekkürler. Baþkanýmýz da 4 dersliðe baðýþta bulunacaktýr” dedi.
MOSTUROÐLU: “AVANTAJLI FÝKSTÜRLE AVANTAJLI DURUMA GEÇECEÐÝZ”
Fenerbahçe Koleji hakkýnda bilgiler veren Mosturoðu, Profesyonel Futbol Takýmýnýn adaptasyon sürecini atlattýðýný belirterek takýmýn daha da iyi olacaðýný söyledi. Mosturoðlu, “Derbi maçlardaki yenilmezlik alýþkanlýðýný sürdüren takýmýmýz, bundan sonra bunu tüm maçlarda bunu gösterecektir. Takýmýmýz avantajlý bir fikstürle avantajlý duruma geçecektir” dedi.
Mosturoðlu, basketbol, voleybol ve diðer þubelerdeki son durumu, kazanýlan baþarýlar ve hedeflerle ilgili bilgiler vererek konuþmasýný tamamladý.
BAÐIÞLAR GELMEYE BAÞLADI
Denetleme Kurulunun raporunun okunmasýndan sonra üyelerin görüþ, eleþtiri ve temennilerini içeren konuþmalarý gerçekleþti. Bu arda toplantýnýn baþýnda Vefa Küçük’ün çaðrýsý üzerine Fenerbahçe Üniversitesi için baðýþlar da gelmeye baþladý. Ýsminin vermek istemeyen veya açýklayan üyelerimiz ilk baðýþlarý yaptý.
BAÞKAN AZÝZ YILDIRIM: “ATATÜRKÇÜ VE CUMHURÝYETÇÝ BÝR ÜNÝVERSÝTE KURUP YAÞATMAK ÝÇÝN KATKILARINIZI BEKLÝYORUZ”
Toplantýnýn sonunda Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým kürsüye gelerek kýsa bir konuþma yaptý. Baþkan Yýldýrým “Üniversiteye baðýþta; ilk etapta inþaatlarýn tamamlanmasý için isteyenin gönlünden geçen rakamý, açýklayacaðýmýz hesaplara aktarabilir. Vefa Bey’in bahsettiði büyük baðýþ sahiplerinin isimleri üniversitedeki bölümlere verilecek. Biraz önce bir üyemiz büyük bir baðýþ yaptý. Bir üyemiz de kütüphanesini baðýþladý. Kendilerine teþekkür ediyorum. Üniversite sýfýrdan yapýldýðý için her türlü katkýyý yapmamýz lazým. Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir üniversite kurup yaþatmak için katkýlarýnýzý bekliyoruz”
Baþkan Yýldýrým sözlerinin sonunda son günlerde kaybettiklerimize deðinerek, “Acýlar üst üste geldi ve artýk o acýlarý taþýyamýyoruz” diyerek sözlerini tamaladý.
Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým’ýn bu kýsa konuþmasýnýn ardýndan toplantý da sona erdi.
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Kadýn Voleybol Takýmýmýz Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 4’te 4 yaptý.
Ligin dördüncü hafta karþýlaþmasýnda Beþiktaþ’ý konuk eden Sarý Melekler, rakibine set vermedi. Metro Enerji Salonu’nda baþtan sona üstün oynadýðý maçýn setlerini 25-20, 25-19 ve 25-15 önde tamamlayan Fenerbahçemiz, mücadeleyi 3-0 kazanarak liderliðini sürdürdü.
bir halt olacaðý yok.
Ligde 3’te 3’le yoluna devam eden Fenerbahçe Kadýn Basketbol Takýmýmýz, Bilyoner.com Kadýnlar Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçýnda Ýstanbul Üniversitesi’nin konuðu oluyor. 29 Ekim Pazar günü Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da baþlayacak.
bir halt olacaðý yok.
Emanetinin yýlmaz bekçileriyiz !
Cumhuriyet Bayramýmýz kutlu olsun!
Ne mutlu Türküm diyene !
![]()
Yer Ýmleri