Al gülüm ver gülüm yapýyorsa müþteri bulmaya çalýþýyordur. Cenk herhalde elindekileri çýkmaya niyetli böyle yapýyor
Al gülüm ver gülüm yapýyorsa müþteri bulmaya çalýþýyordur. Cenk herhalde elindekileri çýkmaya niyetli böyle yapýyor
Mahsunla Cengo tepiþiyor altta küçük yatýrýmcý eziliyor. Bu arada econumut nerelerdesin? Hiç sesin çýkmýyor. Yoksa sende mi sattýn?
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Gözdaðý mý veriyorlar? Bize sökmeyeceðini artýk anlamýþ olmalarý lazým.. Zaten belli ki gözdaðý bize deðil, Mahsum Özel’e.. onda da imkan var neden kullanmaz bu imkaný? Battý balýk yan gider deyip gemileri yakmak lazým..en basiti Olaðanüstü genel kurulu toplar ve YK ibrasýnda olumsuz oy herþeyi çözer .. öte yandan geçen yýldý sanýrým ana sözleþmede bazý deðiþiklikler yapýlýp kayýtlý sermaye tavaný falan deðiþtirilmiþti.. Az buçuk parasý olsa Cengaverin Mahsum Özelin payýný %5in altýna düþürecek oranda YK üyelerine tahsisli sermaye artýrýmý yapar ve bu yolla Mahsum Özel tehdidinden kurtulur.. Ne diye oyun oynar Cengaver anlamýþ deðilim.. Aðzýmý bozduracak en sonunda , baþlýycam!! oynayacaðý oyuna
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
120 bin iþlem oldu..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri