Aþaðýlara verse bi sürpriz yapýcam ama vermiyorEPLAS ya da MZHLD gibi günlük 100-200 lot iþlemle hükmetmeyi mi düþünüyorlar acaba??
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Bir taraf alýþ bir taraf satýþ.. Bekliyorlar birilerinin düþmesini bakalým kimi avlayacaklar..
Legenda kardeþim hergün 2-3 lotlo yukarý kapattirayim derken,seni bunlar hisse zengini yaptýracaklar ya hu...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
AK YATIRI bugün tüm satýþlarý karþýlamýþ..http://www.hisseanaliz.net/showthrea...=14202&page=26.Buradan takip edebilirsiniz..
Bugün geri verir![]()
Hala küçük yatýrýmcýnýn elindeki birkaç bin lotu almak için oynuyorlar. Lan alacaðýnýzý aldýnýz, kalanlar zaten sizin pisliðiniz yüzünden batýk olanlar. Onlardan da bu oyunlarla bu fiyatlara alamazsýnýz. Ýsterseniz yine 23 kuruþlara çekin kendiniz çalar kendiniz oynarsýnýz. Hisse toplayacaksanýz, o toprak doyurasýca gözünüzü doyurmak istiyorsanýz hisseyi yukarý çekin. Yoksa anca top çevirir beklersiniz.
Yer Ýmleri