Desene kankiye ekmek yok burdan.
Desene kankiye ekmek yok burdan.
Bügün o kadar iþlem olmamasýna raðmen dünkü ve bugünkü bazý aracý kurum daðýlýmlarýnda iþlem hacminden fazla fark var..tek mantýklý açýklamasý virman..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Diðer köyün maðduru Econumut. Kýlýçlar çekildi kýlýcý keskin olan kazanacak demiþsin. Sence kim kazanýr. Ya da kýlýçlarýn geri kýnýna konulmasý ihtimali nedir? Kulaðýna birþeyler çalýndý mý? Sen genel kurul ve ortaklýk haberi diyordun. Yok mu bu konularda bir geliþme?
nereden aldýn da nereden satýyorsun....
Yine sessizliðe büründü burasý.. bugünkü alýmlarýn tamamý Akbank (6 lot iþ bankasý).. yarýn 36 dan satar![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Akþam üzeri biraz oyun oynadýk.. eþleþme 0,36 ilken tabana verdim ilk etapta bir kýsmýný 0,31de karþýladý, iki dakika sürmedi 0,38 yaptý..50 küsür bin eþleþme ile...satýþta bekleyen yine vardý ama kendi satýþý sonuçta.. eþleþen benim satýþým olacaktý.. sildim, 5 dakika tepki vermedi sonra yine 36ya çekti eþleþmeyi. Ardýndan yine tabana girdim bu kez tabanda hepsini karþýladý.. yine sildimve sonra kapanýþ ...
Yer Ýmleri