Böyle kötü bir günde ESEM + %15,38 PRÝM ÝLE ÇOK DÝKKATÇEKTÝ. Ýyi bir pazarlama taktiði. Forum þenlenecek gibi. Her zaman dediðimiz gibi ÇOK DÝKKATLÝ OLUN. ESEM adamý yer bitirir..![]()
Böyle kötü bir günde ESEM + %15,38 PRÝM ÝLE ÇOK DÝKKATÇEKTÝ. Ýyi bir pazarlama taktiði. Forum þenlenecek gibi. Her zaman dediðimiz gibi ÇOK DÝKKATLÝ OLUN. ESEM adamý yer bitirir..![]()
Merak edip sayfamýzý okuyup ne olup bittiðini anlamaya çalýþan arkadaþlar, ESEM almak rulete herhangi bir numaraya para basmak ile eþ. O yüzden sadece okuyun ve asla aklýnýzdan kesinlikle geçirmeyin. Bizden söylemesi..ytd..
Varsa nasiplerinde çorba içerler.Bizim gibi 4 den alýp 6 yýl kahrýný çekip,birde bu hisse yüzünden kahýrlanmak,aile saadetini yitirmek,saðlýðýný kaybetmek,kaçan hisselere üzülmek her babayiðidin harcý deðildir...
.................................................. .................................................. ...........artýk buralarý zihnimizden dolduralým.Edebim müsaade etmiyor,sevgili canýnýkurtaran,sendikacý,spk ve mahsun için....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
mahsum da sendikacýdan aldý mallarý zaten ...
M.Ö bu hisseleri alýrken ne hayaller kurmuþtur. Sendika satýþlarý ile zaten anamýzý aðlattýlar. Ýþin saçma tarafý Sendika yukarýlardan deðil aþaðýlardan peþkeþ çekti iþçinin parasýný..
50 yi gösteriyor....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bakalým ne süpriz yapacak bizim ki?
Yer Ýmleri