Hem bu bataktan kurtulmanýn hem de M,Ö’den kurtulmanýn tek yolu bu. Fakat bunlarýn bunu yaptýðýn da dahi dürüst olmayacaklarýný düþünürsek sonuç yine vahim olabilir.
Hem bu bataktan kurtulmanýn hem de M,Ö’den kurtulmanýn tek yolu bu. Fakat bunlarýn bunu yaptýðýn da dahi dürüst olmayacaklarýný düþünürsek sonuç yine vahim olabilir.
45 milyon + faizi Bir þirketten alýp diger sirkete koyucak o zaman iþler muthiþ olucak rahat olun + ortak+ bide bedelsiz + bedelli kaðýt iþtediginiz yerde sadece beklemeyi bilelim
Ya teyyomen kardaþ bu adamýn verecek 45 milyonu yok. Sorun burada zaten. Spk'da zaten ne diyor: Geri ödenemez þekilde parayý iç etme suçu. Para olsa zaten bu hisseyi kimse tutamaz. Ha ödemesine ödemeyecekler de genel kurulda paranýn ödenmesi için çalýþmalara baþlanmýþtýr diye uyduruk bir karar alýrlarsa belki hisse yürür.
ESEM bir þekilde ilgi çekti. Bunun sonucu iyimi olacak kötümü olacak bilinmez. Normal þartlarda pazarlama yapýlýyorsa çakmak içindir diye düþünmeden edemiyorum..Hakkýmýz da hayýrlýsý diyerek önümüze ne konursa onu yiyeceðimiz kesin..Çay içersek üstüne iyi olur..
Üstad reklam iyi ama hiç talep yok... malý çakacak adam yok.... müdahale etmeseler eskisi gibi 3-5 bin iþlemle kapatýcaz günü..bu arada Son verilere göre dolaþýmdaki pay 8 milyon 250 bin.. bence çok rahat 5-6 milyonu ellerinde...Toplamda paylarý Elektropak (2,23) Esem(10), CK Holding (13,69) , dolaþýmdakilerden rahat 6 milyon =%75 yapýyor.. ayrýca M.Ö nün baþka bir hesapta daha yoksa ilk yükseliþte 400 bin deðil 600 bin civarý vermiþ...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Sn legenda, Ky'nýn talebi ile ESEM kýpýrdamaz gibi geliyor bana. Kendileri talep edecek alacaklar götürecekler sonra ky'nýn talebi ile verecekler kucaða. Hisseyi götürecekler ise buradan ky nýn alacaðý üç beþ lota izin verir bunlar. Biz 6 yýl önce neden 4-4,75 TL iken bulaþtýk. Adam 1 ay içinde tavan tavan götürdü sora 10'a gidecek uçacak diye pazarladý. Bu fiyatlar hissenin pazarlama fiyatlarý olmaz bence. Ýlk önce insanlarý ikna etmesi gerekiyor..
Emine hanimla konustum.spkya itirazda bulunacaklarmis.genel kurulda bununla ilgili bilgilendirme yapilacakmis.arkadaslar kimsenin moralini bozmak istemem ama benim anladigim ayni tas ayni hamam devam edecek.isteyen bana whatsapp grubu kurmak icin telefonlarini atsin kuruldan cikacak sonuca gore whatsapp grubunu kuralim davamizi acalim.
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri