Can sýkýntýsýndan 27'ye bir miktar satýþ, 26'ya bir miktar alýþ giriyorum 6 -7 gün oldu çok cüzi miktar alabildim ve satabildim.. yani ne alýcý var ne satýcý
Can sýkýntýsýndan 27'ye bir miktar satýþ, 26'ya bir miktar alýþ giriyorum 6 -7 gün oldu çok cüzi miktar alabildim ve satabildim.. yani ne alýcý var ne satýcý
0,27 de uzun zamandýr görmediðin adet de (215 bin lot kadar) satýþ koyuyorlar. Buna karþýn oradan bunu alan yok? Þirket en kötü durum da 0,26 ya satýp çýkan da yok.
Geri kalaný kimin acaba :-). Bu kadar kötü durum da olan hissenin dibi burasý mý? Uzun vadeci yatýrýmcý olduk ama yanlýþ hisse de.
Spk ya operasyon yapilmis sanirim bizim elektropakla birlesmeye bu fetocular izin verdiler.Bu akla ziyan birlesmeye bunlardan baskasi izin vermezdi....yaziklar olsun patrona spkya...her kim sorumluysa...
Merak etmeyin sizin gibi bir çok insan var bu þekilde ESEM hissesine sahip. Zaten o yüzden hisse 5 yýldýr kýpýrdamýyor. Adamlar nasýlsa biz bunlardan bu malý dipten alýrýz dediler ama maalesef alamadýlar. Onlarda siz böyle yaparsanýz biz de böyle yaparýz deyip bizi süründürüyorlar..
Yer Ýmleri