Benim anladýðým bizimki on bin, yirmi bin ile satýþ giriyor. Alýcý gelince yeni bir parti daha sürüyor. Ya da daha tehlikelisi, anlaþmalý olarak aðanýn biri çýkýyor öteki de topluyor. Satan ve alana bakmak lazým.
Benim anladýðým bizimki on bin, yirmi bin ile satýþ giriyor. Alýcý gelince yeni bir parti daha sürüyor. Ya da daha tehlikelisi, anlaþmalý olarak aðanýn biri çýkýyor öteki de topluyor. Satan ve alana bakmak lazým.
Hissede þuan tam anlamý ile manipülasyon yapýlýyor. Her alýþ satýþ karþýlýklý yapýlýyor. Normal þartlarda SPK'nýn bunu incelemesi ve yapanlarýn cezalandýrýlmasý gerekiyor. Her zaman ki görmez duymaz söylemez durumunda..
FC7A361D-A71D-4E47-93E5-7E2DF7D5DF43.jpg yuhhhhhhh
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Gireceksin 51e 100 bin alýþ bak bakalým ne oluyor...![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Niye 51, tavana gir..
Söylediklerimiz zoruna gitti herhalde ki dayadý 90.000 satýþý. Aslaným benim coþtu. Ama 51 kurtarmaz daha aþaðýlara in.
433797C0-AA8F-421E-AC9C-FF519520AD11.jpg......,,,???!!;45
Yer Ýmleri