Arkadaþlar, sn legenda1903. Forumdan 1 hafta engellenmiþ bilginize.
Arkadaþlar, sn legenda1903. Forumdan 1 hafta engellenmiþ bilginize.
bu zamanda alacak verecek iþleri çok zor. %25 lik pay ( belki 50-60 ) ciddi sermaye demek. kaybetmek istemez.
Ýnþallah dediðin gibi olur kardeþ de hepimiz rahatlarýz. Bize öyle bir ders vermiþ okur ki bir daha borsaya tövbe etmeyen kalmaz.
gözden kaçýrdýðýmýz, 30.03.2018 yani 15 gün önce
Esem Spor Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi'nin Yönetim Kurulu üyelerinin þirket merkezinde yaptýðý toplantýda, baðýmsýz denetim için "MGI BAÐIMSIZ DENETÝM SMMM A.Þ." firmasý ile 01.01.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak kaydýyla bir yýllýk sözleþme yapýlmasýna ve Sermaye Piyasasý Kurulu mevzuatlarý doðrultusunda baþvurunun yapýlarak gerekli izinlerin alýnmasýna oybirliðiyle karar verilmiþtir.
izni verildiðinde yeni bir ara bilanço düzenlenebilir.
Bir hesap dönemi içinde, herhangi bir tarihte, iþletmenin iktisadi ve mali yapýsýný belirtmek amacý ile düzenlenen bir bilanço türüdür. Ara bilanço, genellikle aylýk, üç aylý k ve altý aylýk dönemler için hazýrlanýr.
Yer Ýmleri