minare temeli derin kazýlmýþ...bu minarenin yüksek yapýlmasýna iþaret gibi...
![]()
minare temeli derin kazýlmýþ...bu minarenin yüksek yapýlmasýna iþaret gibi...
![]()
Sabah vurdum tekrar açtýðýmý yazmýþtým tekrar açtýðým fiyatýn üstüne 1.100 puan aldý bende çare bitmez dedim mevcut kadar tekrar poz açtým 129.600 ve 130.675 olmak üzere 2 Takým shortlar geceye giriyorum ytd
çoðunun iki lotu bile yok, alýþkanlýtan ya da iki resim espri koyayým da iki beðeni alayým diyerek geliyorlar. malum tivitýr bilmemne, reel hayatta kimsenin þeyine takmadýðý adamlar bu þekilde tatmin ediyor kendisini. hatýrý sayýlýr bir miktarda da çomar troller var. mesela yukarýda 2009 dan bu yana global olarak görülmemiþ global rallinin reisi tarafýndan gerçekleþtirildiðini düþünen ve akit denilen paçavradan zýrt pýrt link aran keko gibi.
A1 bugün THYAO da fazla sattýydý yerine koyayým derken yükseltti.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Xu100 99 dan 105 gelen durum da ilk defa short jetonuna ek yapmýþ oldum 😉😉 verilmiþ sadakam varmýþ short açtýðým an kapamasam üstten vur alttan kapan bugüne geldik 😎😎😎 bu sefer akýllý oynuyorum oyunu 🤗🤗🤗🤗 122 nere 130.500 nere 😜😜😜 8 bin puan boru deðil almaya devam ettikçe devam poz eklemeye
BOÐA piyasasýnda AYI formasyonu aramayýnýz,çalýþmayabilir..Zamanýnýza yazýk olabilir !!
iþin sýrrý "Karatrol"lerin dediðinini tersini yapmakta...
onlarý iyi belleyin...
![]()
Yer Ýmleri