Olabilir. 160 bin lot da baska aracida var goruluyor. Bunun bir alakasi yok veya etkisi yok FINANS'in islemlerine. Isterse 5 araci olsun, FINANS'taki islemler olmadi anlamina gelmiyor.
Benim teorim KAP'a gelen aciklamalar ve hisse degisimleri ile destekli. FINANS'tan yapildi o 1 milyon lot islem. Gecmise dogru da rakamlari tutuyor.. Hepsini ay ay cikardim size.
Murat Dogan, kusura bakma kardesim. Senin onun sozune inanacak degilim. Takaslar orda. O capulcu yazini falan da sil, yakismamis.
Yardim etmek isteyen varsa 28 liradan gelen 250 bin lotu aciklasin bana.
2bin bilmemkaçta, birisi 28 liradan 250 bin lot almýþmýþ.......
arkadaþ o kiþiyi merak ediyomuþmuþ.....onu açýklayacakmýþýz.......
OHA, YUH,
mesut kemal, arkadaþa karþý kendini AKLAYACAKMIÞ......
ÝKNA OLMASI GEREKÝYOMUÞ.....TATMÝN OLACAKMIÞ........OLMAZSA BÝLE ONU BÝZ TATMÝN ETMEK ZORUNDAYMIÞIZ....
BENÝM 492 BÝN LOTUM VAR.........
Hangi biriniz biliyodu.....yýllardýr burada " müjdat kardeþim" deyip durdum........
bi tane ******i boktan þirket halka arz olmuþ, alan almýþ, satan satmýþ........
bu nedir yahu.....
þu ana bakýn artýk......müjdat, mesut, rýza, murat, deniz, mete, mesud, nuri, mehmet, hasan efe, okan, murat, felan vesaire.......
bu hisselerin önemli kýsmý bizde ( diþe dokunur miktar yani).......
napalým bunlarý, çöpemi atalým.....birilerinin keyfinimi bekleyelim.......
beraber olacaðýz ve BÝRLÝK OLACAÐIZ. TEK ÇÖZÜM BUDUR.......
( BENDE 492 BÝN OLDUÐU YALANDI BU ARADA, SALLADIM......)
Madem araþtýrmaya baþladýn. Gnpwr holdingte euro finanstan a1 capitale 2.1 milyon lot virman olmuþtu. 6 ay kadar süre ile yaklaþýk 1.2 lira maliyetli 2.1milyon hisse 33 ve 34 kuruþa satýldý. Hisseler de Þenay Çoruh isimli birine aitti. Þunu da Gnpwr sayfasýnda gün yüzüne çýkarýverseniz. Yalnýz hisse birkaç defa 50 kuruþa yükseldi yine de a1 capital o fiyatlara satmadý. Fiyat düþünce 33 - 34 kuruþa satmaya devam etti.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LTHOL da neymis yav?. Yok mesud kardesim, ben bu isin icinden cikamam. Yerler bitirirler bunlar insani.
Dur bir MKU'yu aklayalim once. Bilgisi olan vardir elbet, onlar hatalarimiz varsa duzeltir.
15 sene once Lio Yag'da cok islem yapardim. Ozellikle IMKB50 hisselerini secerdim, terse gelmeyelim diye. O siralar Lio dunyadaki 2. buyuk zeytinyagi ureticisi. Ispanyol Rafael Salgado'da kanserojen bulundu, sirket tam patlama yapacakken... bir gun zonk dye sirketin sirasi kapatildi basinda cikan bir haberden. Bir daha da acilmadi. Adamlar 5 tane bankaya takmislar.
Yeminli Mali Musavir denetlemesinden gecen bilancolardaki 50 ton zeytinyagini almaya gitti Yapi Kredi. Deponun icinden 3 tane zeytin cikti!
Sans eseri kurtulmusum. O tarihten sonra sirketlerin acikladigi hicbir habere, bilancoya tam inamam. Hile olabiliecegi ihtimalini dusunurum.
Ýþte Þenay Çoruh'a ait olduðunun belgesi: En alttaki isim.
![]()
Yer Ýmleri