2.50 liralýk hisselerinin, gerçek defter deðerinin O, yazý ile SIFIR, olduðunu, taaa 1 sene önce dedim.....deðerleme raporlarýnýz, uydurma dedim.......
onlar bana " DEÐERLEME STANDARTI DERSÝ" verdiler, " SEN NE ANLARSIN" dediler........
ve geçen ay, SPK, bunlarýn deðerleme þirketinin LÝSANSINI ÝPTAL etti........meðersem, UYDURUK DEÐERLEME RAPORU hazýrlýyolarmýþ....
bir de ne var biliyomusunuz..........bu cezanýn DURDUK YERE ÝNCELEME YAPILARAK GELDÝÐÝNÝ SANIYOLAR ...........
Siz onlara söylmeyin ama, BENCE BÝRÝSÝ O DURUMU SPK YA, ÝHBAR ETTÝ ve cezalar yaðdý......
Son düzenleme : deniz4837; 14-07-2018 saat: 13:56.
Kimsenin birisini sattigi yok. Ama herkes birbirini satiyor. Para nerde, herkes orda.Birisi patrondan 10 milyonu bekler. Otekisin onun 20 bin lirasini bekler. Baskasi grubun 14 bin lirasini bekler. Parayi basanin herkez yalakasi olur. Arka planlarda neler olur allah bilir. Bu foruma ilk girdigimde bir yazi koymustum. Sapina kadar dogru cikti o. Zaten gecmise bakarak yazmistim onlari. Gelecegi de ayniydi.
Kac kere yazildi burda yazan hicbir insana hakkiniz icin guvenmeyin diye. Herkes biryerlerden birseyler koparma pesinde 3-5 tane masum yatirimcisi disinda.
Hem biz sizler gibi konuyu ve satýn aldýðýmýz hissedeki firmayý iyi bilseydik bu durumlara zaten düþmezdik sizler bizleri yönlendireceksiniz
gen yatýrýmdan bahsetmedim o mesajda........
marka holding ten bahsettim......o firmanýn bazý hissedarlar , bize " SAF, APTALLAR, DOLANDIRICININ OYUNUNA GELMÝÞ UYANIKLAR" vesaire þeklinde alay ediyolardý......þimdi düþtükleri durum, gen yatýrýmdan beter, üstelik onlara yardým edecek ( uygun bir þekilde), DENÝZ KARDEÞLERÝ DE yok, onlarýn.....
GÜLME KOMÞUNA GELÝR BAÞINA, SON GÜLEN ÝYÝ GÜLER.......diye boþa dememiþ atalarýmýz..........ben þu an marka daki çocuklara epey gülüyorum........o kadar çok zorlarýna gittiki durum, gelip burda bile sýzlanýyolar.........
SÝZDE GÜLÜN........onlara te 1.5 sene önce, bütün olacaklarý, en ince ayrýntýsýna kadar anlattýydým
Kaciriyorsunuz Deniz'in sallamalari Marka'da. Ordakiler onun ne oldugunu bilmiyor: http://www.hisse.net/topluluk/showth...45#post2408445
Orda dolandiricinin dolandirici oldugu SPK tarafindan tescillendi. SPK dolandirici patrona degerleme raporlarini cikaran Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti.
*kimse bulasmasin o sirkete, ayagi cukurda
fetöymüþ, savcýlýkmýþ, zartmýþ, zurtmuþ,, zýrvalayýp durdunuz......
beni þu salak 666 ile ayný kiþi yerine koydunuz.......daha neler neler......
almýþsam birinden para, almýþýmdýr hakkýmý.....size ne ulan.....parayý veren halinden memnun, size ne.....
geri kalanýna beleþ iþmi yapýcam ben......
[QUOTE=Hasan Efe;2404492]Genyh hissesini; ayný gün arkadaþa verdim.Yazmayý unuttum.Özür dilerim.
Yer Ýmleri