Originally Posted by
Mahulli
Anlaþýlan önemli dezenformasyon yaþanmakta,genpower üretim yapýyormu,yapmýyormu;Bir görüþ üretim çok kýsýtlý,yönetim giderlerinin karþýlanacaðý kadar,diðer görüþ ise peynir ekmek gibi satýþlarýn yapýldýðý.Hangisi doðrudur,þirket kap bildirimi veya basýnda bir yayýn olmadýðýndan bilgi sahibi olmak imkansýz.
Bence önümüzde gerçek olan.Ýflas davasýnýn henüz yargýtayda olmasýdýr.Yargýtay kararý henüz sonuçlanmadýðýndan,genpower jeneratör henüz iflas etmemiþtir.(iflasa konu olan gen yatýrým holding deðil).
Yargýtay 1.derece mahkemenin kararýný bozarsa(kanatim büyük ihtimalle bozacaktýr) iþte o zaman bizim için esas sorun baþlayacak.Acaba Sn.USLU genpower jeneratörü ,genyatýrým holding bünyesinde tutmaya devam edecekmidir, bence eðer genyatýrým holding b tipi hisselerinde ki kontrolü önemli miktar üzerinde deðilse,gen yatýrým bünyesinde genpoweri tutmaz,tutmasý þahsi ekonomik menfatlerine uygun olmaz.
Gen yatýrým holdingin bünyesinde genpower jeneratör olmazsa,genyatýrým holdingin çöp kadar deðeri kalmaz.Mahkemenin kaararý somut olacaktýr,onay veya iade,bu aaþama daha çok patronu ilgilendirir.Ama kararýn iadesinden sonraki süreç bizim açýmýzdan heyecanlý olacaktýr.
Tahtanýn açýlmasýna çok takýlmayýnýz,jeneratör kurtulsun ve genyatýrým holding bünyesinde kalsýn borçlarý önemli oranda azalsýn,tahta açýlmasýn,babanýzýn oðluna 20.00 dan satarsýnýz.Tahtanýn kapalý olmasý sýkýntý oluþturmaz.
yATIRIMCININ YAPACAÐI BÝR ÞEY ÞU AÞAMADA GÖZÜKMEMEKTEDÝR.BEKLEYÝP GÖRECEÐÝZ VE YAÞAYACAÐIZ....
Yer Ýmleri