resmi yazý hala yok spk sitesine gelmemiþ mahkeme kararý resmi olarak belirsiz hala
resmi yazý hala yok spk sitesine gelmemiþ mahkeme kararý resmi olarak belirsiz hala
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
hala resmi olarak bildirmemiþ spk ya
fabrika hala çalýþýyor diyo telefonla aramýþ arkadaþým hatta borsaya girmek için baþvuru bile yapýlmýþ spk ya
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Bide ben ulasabilsem su fabrikaya. Telefonla arýyorum açan yok. Email attým dönüþ yapan yok. Ýþin açýkçasý milleti oyalama taktiði gibi. Daha önce bir arkadasta yazmýþtý. Aramýþ konuþmuþ fabrika çalýþýyor kota girmek için basvurmuslar falan falan. Bu þirket biseyi becerebilirmi. Bana çok inandýrýcý gelmiyor. Umarým dediðiniz gibi olur.
Neffos C5 Max cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=meteak;1132986]fabrika hala çalýþýyor diyo telefonla aramýþ arkadaþým hatta borsaya girmek için baþvuru bile yapýlmýþ spk ya
1 yýl önce genpower holding kottan atýlýnca da arayan herkese 1-2 ay içinde borsaya döneceðiz yazdýk uðraþýyoruz vs. Denmiþti hatta spk sayfasýndaki açýklamasýnda da yazmýþtý borsaya dönme çabamýz var diye. sonuç ortada alt tarafý faaliyete geçtik diyecekti. Umut iyidir bende arýyorum keþke olsa ama bunlar gerçeði bildikleri halde bizimle dalga geçmeye devam ediyorlar...
Aynen bende tamda bundan bahsediyorum. Umarým onlarýn dediði gibi olur tekrar kota girer fabrikalarý calisirda emegini yatýrmýþ insanlarýn parasýný geri almasý nasip olur
Muhakkak Murat Doðan bey. Paylasimlariniz tespitleriniz var ve insanlara bilgi de veriyorsunuz. Eðer ki göstermiþ veya paylaþmýþ oldugunuz bilgilere ilave biseyler varsa buradan paylasirsaniz herkesin bilgisi olur.
Yer Ýmleri