-
Murat Doğan'a sorsanıza... O zamanlar arog78 adıyla yazan biri vardı. Kimmiş o?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arog, sen ne diyorsun bu işe? Dün dündür, bugün bugündür mü?
-

Originally Posted by
Mahulli
sayın 666 bişey sorucam,eminmisin iz
Evet.
Sayfalarca yazi okudum o zamandan. Yanlis anlasilma olmasin, arkadasimiz da ortagi olarak caresiz kalmis, fabrikaya gitmis, bir olumlu onu duymus minibus duragindaki isciden. O zamanlardaki yazilarindaki ruh halinden anladigim: Art niyetli degildi. Hakkini yemeyelim.
Ama maalesef bu MKU orneginde de oldugu gibi, 6 ay devamli borsaya yollanan KAP haberlerinden herkes mali musavir aliyorsa biliyordur diyerek satmadi hissesini.
-
Murat Dogan, MKU ile konusulacak birsey yok. Verdigim takaslarin dogru oldugunu biliyorum. Yanlis rakamlar verdin, MKU'nun FINANS'ta 1m+ lotu yok mu diyorsun? Hic ugrasma. KAP'a gelen aciklamalardan yuzdesini lotunu hesaplayip cikardim onlari. Rakamlar insanlar gibi hikaye yazmaz.
-
Bence Deniz4837 buna bi açıklık getirebilir...
-
O zamanlar arog78, kırk kuruştan almış olduğu senetleri altmış kuruştan sattı. Madem şirkette süper gelişmeler vardı, herkese gaz veriyordu kendisi niye sattı? İşte bunda art niyet aranır be...
-

Originally Posted by
666
Evet.
Sayfalarca yazi okudum o zamandan. Yanlis anlasilma olmasin, arkadasimiz da ortagi olarak caresiz kalmis, fabrikaya gitmis, bir olumlu onu duymus minibus duragindaki isciden. O zamanlardaki yazilarindaki ruh halinden anladigim: Art niyetli degildi. Hakkini yemeyelim.
Ama maalesef bu MKU orneginde de oldugu gibi, 6 ay devamli borsaya yollanan KAP haberlerinden herkes mali musavir aliyorsa biliyordur diyerek satmadi hissesini.
vay canına demek murat öylemi...arog vay kırkayak vay....kağıda 3-4 tavan yaptırmıştı...demekki mallarını çıkmış o şekilde....kötü niyetli insan nasıl olur yalan haberle hisseye tavan yaptır biz alalım...elimizde kalsın...iyi niyetliymiş....herkes tuttuğunu hallediyor demekki....iyi niyetliymişmişşşş....şimdide burada hisse misse işleri...güvenilmezzzzz. ytd
-

Originally Posted by
mesud
O zamanlar arog78, kırk kuruştan almış olduğu senetleri altmış kuruştan sattı. Madem şirkette süper gelişmeler vardı, herkese gaz veriyordu kendisi niye sattı? İşte bunda art niyet aranır.
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne art niyeti aramak...ne kadar da masum bakıyorsun.....yalan haberle gaza ver milleti....sat parayı cebe at....resmen çağdaş haramilik.....müjdat bundan daha masummuş demekki.....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri