-

Originally Posted by
İsmail yıldız
şimdi son durum ne müjdat mı karar verecek oysa bu iş tamamen bitti mi?
ky nın yapacağı bir şey yok gibi
-

Originally Posted by
İsmail yıldız
ky nın yapacağı bir şey yok gibi
bu konularda sıfıra yakın bilgi sahibi olduğum için böyle düşünüyorum iyi akşamlar
-
serbest piyasa

Originally Posted by
İsmail yıldız
bu konularda sıfıra yakın bilgi sahibi olduğum için böyle düşünüyorum iyi akşamlar
genpower sayfasında meteak paylaştığına göre(kaynağı neresi bilmiyorum)genyatırım holding serbest pazarda 0.70 kuruştan şlem görmüş.....pasif iflas halindeki hisse için çokkk iyi para....oradaki alıcı bize yazabilir.......ytd
-
0,50 ye ben satarım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım YTM TMSF gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan
-

Originally Posted by
meteak
oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım ytm tmsf gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan
mete BEY bizde orada satalım demiyoruz...oradan alan bize de uğrayabilir,bir kolaylıkta sağlarız,ayrıca bir yığın mevzuatlada uğraşmaz....ytd
-

Originally Posted by
Melasis61

Originally Posted by
mesud
10 yıldır işlem yapılmayan 0,709 lot Genyh hissesi fona devrolmuş. Onu satıyorlarmış.
Hayrına biri şunu 5 liraya alıversin..
GEN YATIRIM HOLDİNG A.Ş. GENYH TRAMYZYO91Q3 Kaydi-MKK Hamiline 0,709
Hahahaha. Amma acsiniz, hemen 1 lotun ustune saldirmissiniz
-

Originally Posted by
meteak
oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım YTM TMSF gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan
Kaynak ne? Mesud'un dedigi 0,709 olmasin. 5 lira demisti. 500 de tutuyor yani!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri