Olur... Ýnanmýyorsan sor YTM'YE... Numarasý var sitesinde...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olur... Ýnanmýyorsan sor YTM'YE... Numarasý var sitesinde...
mete diyor ki 1 lotun satýlmasý olmaz....diyecek biþey yok...kaynak aramaya da gerek yok....ama eðlenceli oldu yine de...yazacak biþey yoktu çok zaman....tþkler mete,,,sürrealist yorum ve hesaplamalarýn için...
ha ammada inatmýþ bu arada....çocuk erkek doðmuþ o yokkk illede kýz dýr diyor..slmlar
YTM'yi aradým. Ýligili kiþiye baðladýlar. Nedir bu liste diye sordum. O da anlattý... Ýþlem görmeyen hesaplardaki 10 yýlý dolduran senetler bunlara devroluyormuþ bunlar da satýyorlarmýþ. Espirili bir konuþma geçti aramýzda... Dedim listedeki senetler borsa dýþý, bir de Genyh var; o ne iþ? O da satýlýk, alýr mýsýn diye sordu. Ben de 1 lot bile deðil uðraþmaya deðmez dedim, beraber gülüþtük. Ama orda Bshev var, o niye bu listede diye sordum. Bshev bist'ten çekildiði için pazarda iþlem görmüyor, biz de bu yolla satýyoruz dedi. Ýþiniz zor çoðu battý bu senetlerin dedim, yine gülüþtük. Uðraþtýðýnýza deðmez dedim. O da bunlardan fazla bi beklentimiz yok, imtiyazlý senet düþerse onlar para eder dedi.
Yani senin anlayacaðýn Meteak,
Zamanýnda sermaye arttýrýmýna denk gelmiþ ama hesabýnda atýl olarak kalmýþ 0,709 lot hisse satýlýk.
Mertsen ara sor...
Yok be... Adam samimiyetime güvendi bi kaç espri patlattým güldü, o da esprisine söyledi.
Ama madem Meteak inanmýyor. Ýtibarý da çizdirdi. 1 lota veya 700 lot her ne ise artýk... Formu doldurup 5 lira teklif versin. Eðer 700 lot ise 15 kuruþa M.D'a satar. Kar eder. Yok eðer 1 lot bile deðilse 5 lira + kargo ücreti ödemiþ olur. Çok bi para deðil.
Diyorum ki ceza olarak Meteak Genyh hissesi satýþýna teklif versin. Ýtibarýný düzeltsin... Hem Genyh'ýn namý yürüsün...
Sirke çevirmiþsiniz burayý. Kim haklý kim haksýz yarýþýna girmiþsiniz. Kalabalýk etmeyin, sanki haklý olanýn baþý göðe yükselecek.
1 haftadýr cezalýydým, birileri iþini gücünü býrakýp alavere dalavere boþ iþlerlen uðraþýyor yasak koyduruyor, kim acaba. Ýtibarýný kaybetmiþ kendini avutmaya çalýþan 1 kiþi var, o olmasýn, malum müjdat
Yönetimiz Kestiði Parmak Acýmaz Yapmýþýz bir hata Aslanlar Gibi Sincan Kapalý Ceza Evinde 40 gün yattýk Geldik... Nerede Kalmýþtýk Beyler ! d: ))![]()
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri