[attach=confýg]13099[/attach] sosyal güvenlik kurumuna borcu 4
[attach=confýg]13099[/attach] sosyal güvenlik kurumuna borcu 4
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
[attach=confýg]13100[/attach] sgk borcu 5
[attach=confýg]13101[/attach] sgk borcu 6
[attach=confýg]13102[/attach] vergi dairesine borcu 7
Sayýn yatýrýmcýlar gönderdiklerimi görebilmeniz için hissenet üyesi olmanýz gerekli üye deðilseniz belgeleri GÖREMEZSÝNÝZ... görmek istiyenler 0545 299 09 02 nolu telefonuma watsapýna mesaj atýp belgeleri görebilirler... Ytd...
Murat doðan
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 03-01-2018 saat: 23:45. Sebep: ÝMLA
Sn murat doðan ben sizlere verdiðiniz belgeli bilgilerden dolayý çok teþekkür etmiþimdir...bu gece yayýnladýklarýnýzdan dolayýda kocaman bir teþekkürü hak ettiniz.Siz birisinin adamýsýnýz anlamýnda bir sözüm yoktur,dediðim þudur,müjdat ya kendisi direk veya aracýlarýyla size ulaþmýþ ve size muhtemelen þunu söylemiþtir..."murat doðan býrak istinaf ve diðer iþleri,mahkemeden karlý çýkan biziz,ses yapma karýþma,istinaf a gidilecekse ben giderim" ve sizde bunun makul olduðunu düþünmüþ kabul etmissinizdir.tabiki bu bir yorum,kaynaðýmda sizin daha önce istinafa ben gideceðim demeniz idi.Finans desteðine gelince,benim veya benim gibilerin genpowerin borçlarýný kapatma imkanýmýz yok....ve siz yine diyorsunuz ki ben yatýrýmcý dostuyum,,,dostluk sadece finans desteði alarak olunmazki.....Size son sorum þu."MAHKEMEDEN KARLI ÇIKAN MÜJDAT USLU DEÐÝLMÝDÝR SÝZE GÖRE,DOLAYISI ÝLE MAHKEMEDEN UZUN VADEDE BÝZ GEN YATIRIM HÝSSEDARLARI karlý çýkanlar OLABÝLÝRMÝYÝZ....slmlar.ytd
Sanýrým Vergi Dairesi, halen 2014 ve 2013 bilançolarý ile iþlem yapýyor. Müjdat bey ''Ben o bilançolardaki 350 milyon karý sildim. Hatta 140 milyon zarara döndürdüm. Stoklarý da afla sildim. Vergi borcu deðil, Vergi alacaðým var'' demedi mi daha?
Ayrýca hýrsýndan kýçýmýzdaki dona da göz diken Sayýn Müjdat Uslu þunu bilmeli. O sildiði rakamlar, yok ettiði stoklar, Kýrcý davasýnda kendi dili ile itiraf sayýlacaktýr. Bu itiraf neticesinde, kendisi-eþi-kýzlarý ve Murat Uslu sanýrým son nefeslerini demir parmaklýklar ardýnda vermek zorunda kalacaklar. Vakýf ve Halk leaseng þirketlerine ulaþýp, Müjdat bey resmi belgeler ile suçunu itiraf etti diyecek bir babayiðit çýkar bir gün.
Yer Ýmleri