Evet görüyorum. Onun için yapýþtýrdým resmi ama düzgün çýkmýyor. Uygulamada sorun var.
Borsa gündem sitesinden çekmiþtim.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet görüyorum. Onun için yapýþtýrdým resmi ama düzgün çýkmýyor. Uygulamada sorun var.
Borsa gündem sitesinden çekmiþtim.
Biz hiç 10 milyon demedik. Sen 6,5 diyorsun. Ben 8,24 diyorum. Ha öyle ha böyle diyorsun. Sen 400 milyon lot diyorsun. Ben 20 diyorum. Ha 20 milyon 400 diyorsun. Matematiðine hayraným. Devam. Et. Senin o ay ay yýl yýl baktýðýn takasa ben her gün baktým. Arada 4 bin lot virmanlara mana aradým. YeTeDe
Ben çevik yaptý operasyonu diyorum. Sen A1 capital a yeni geldin. Yorma kendini. Biz bunlarý ezbere biliyoruz
Yarim yamalak diskredite etmeye hic ugrasma. Benim icin bu datalarin hicbir onemi yok, daha once de soyledim. Actim grafigine baktim 15 saniyede. Filmi bastan sona seyretmeme gerek yok sonunu bilmek icin. Sizin icin bakiyorum dedim.
Yok oyle yagma, siz gelmis piyadada mal yok diyorsunuz. Orda 2 milyon lot mal onceki sirketin kylerinden aktarilmis buraya. 2 milyon da sende. 4 milyon lot etti. Adam neyini topluyormus? Ya da siz neyi bulamiyorsunuz ki?
30.06.2014 bilançosunda çektim.
Sermaye arttýrýmlarý böyle olmuþ.
O 2 milyon ky malý olsa, 38 ý býrak 8 liradan verir kacardý. Tamam baþtan beri Dursun Ali Alp ve diðer yandaþlarýnda nereden baksan 1,5 milyon mal var. Deðiþken ky 300-500 bin arasý o dönem. Kafayý yiyeceðim yahu. Adam yeminle matematik de ilkokul 3 seviyesi. Pehh
Yer Ýmleri