Demedim mi daha iyi yere taþýmýþtýr diye. Ýþler týkýr çünkü..
CEFA MAKÝNA SAN.TÝC.AÞ.
Adres : Zübeyde Haným Mah. Kazým Karabekir Cad. Kültür Ýþ Haný No:7/36 Posta Kodu: 06030
Telefon : 0 312 385 98 66
Fax : 0 312 310 02 28
Demedim mi daha iyi yere taþýmýþtýr diye. Ýþler týkýr çünkü..
CEFA MAKÝNA SAN.TÝC.AÞ.
Adres : Zübeyde Haným Mah. Kazým Karabekir Cad. Kültür Ýþ Haný No:7/36 Posta Kodu: 06030
Telefon : 0 312 385 98 66
Fax : 0 312 310 02 28
27 nisan da haber düþecek Kap a oda borsadan þutlandýðý 1 yýlý doldurmuþtur diye bu haberin aynýsý arbul tekstil e de gelmiþti benzer bir haber gelecektir 1 yýlý doldurmuþtur diye arbul da iflas eden bir kuruluþtu
Ya meteak hocam sen nerden bilyorsun boyle ismi cismi duyulmamis los batakoslari? Ozel bir ekibin mi var bunlarla ilgilenen?
bilmeye gerek yok ki devlet bilgisayara baðlý standart açýklama yapacak 1 yýlý doldurmuþtur diye
küçük yatýrýmcýyý düþünen yok ki burada ki amaç küçük yatýrýmcý ile alay etmek
ayný metin kopyala yapýþtýr uygulamasý ile buna da geçecek
26 yada 27 nisan da açýkalama gelecek KAP ta
borsa dýþý þirketlerde olmayacak açýklama
KAP ta olacak
þirketimizin borsadan þutlandýðý 1 yýlý doldurmuþtur patron müjdat 1 yýl içinde suriyeli bulamamýþ kaçak göçmen avýnda baþarýsýz olmuþtur bu yüzden faaliyet leri devam ettiði halde fabrika çalýþtýðý halde borçlarý azaldýðý halde gerekli düzelmeler görüldüðü halde borsa istanbul un ilgili maddesine göre kottan çýkarýldýðý 1 yýlý geçtiði için ilgili maddesine göre .....................
böyle bu tip bir açýklama gelir
Hep bizim patronun yüzünden ulan
müjdat
Bir tane suriyeli bulamadýn
Þirketi satamadýn ya
ülkemizde bir sürü suriyeli varken
yaklaþýk 5 milyon suriyeli varken
gelde çekme halay![]()
Mete senin bisiklet parasýný vereyim. Sen de kurtul ben de.Senetleri bana virman et kardeþim. Beþ kuruþ etmez senedini bisiklet parasýna alayým. Olmaz mý?
niye yazayým elimde hisse kalmayýnca sen gerçekten alacaksan özelden mesaj yaz bana oradan halledelim
Yer Ýmleri