Sene baþýnda dolar alanlar ( 3.70-3.85 ) zararda olduklarý için bugüne kadar satmadýlar .Þimdi ,faiz hariç baþa baþ gibi düþünüp ,sattýrmak için erken müdahale etmiþ olabilirler. Normalde müdahale 4. ve az üzerinde olmalýydý sanki.
Sene baþýnda dolar alanlar ( 3.70-3.85 ) zararda olduklarý için bugüne kadar satmadýlar .Þimdi ,faiz hariç baþa baþ gibi düþünüp ,sattýrmak için erken müdahale etmiþ olabilirler. Normalde müdahale 4. ve az üzerinde olmalýydý sanki.
S&P: YENÝ KIRILGAN BEÞLÝ'DE TÜRKÝYE, ARJANTÝN, PAKÝSTAN, MISIR VE KATAR VAR
S&P: BU ÜLKELER KÜRESEL FÝNANSAL KOÞULLARIN SIKILAÞMASINDA EN RÝSKLÝ OLABÝLÝR
S&P: ÖTE YANDAN, TAYLAND, ÇÝN, RUSYA, SUUDÝ ARABÝSTAN VE MALEZYA EN ESNEK ÜLKELER
MATRIX
Göründüðü kadarýyla 1 level daha düþmüþüz, kýyaslandýðýmýz ülkelere bakar mýsýnýz?
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir çok kiþinin sorduðu soru þu:
- Buralardan dolara girilir mi?
Yepyeni maliyet...
Yeni umutlar.
Bekleyen insanlar var.
Biriktirdiklerinin heba olmasýný kimse istemez.
Para kolay kazanýlmýyor.
Gizli devalüasyon çok adaletsiz bir olay.
Çaktýrmadan yer bitirir serveti, nakdi...
3,50 den (hadi 3,40'ý býrakalým) 385 'e...
% 10.
Bir yýllýk net mevduat faizi.
10-15 günde.
Katlanýlýr gibi deðil.
Sonuçta mb elinde hangi araçlar varsa onlarla bir þekil müdahale edip ateþi söndürmeye çalýþacak. Tabi rxpu forumdaþýn dediðine katýlýyorum, eðer bu tip müdehaleler etkin olmazsa iþ çok daha vahim noktalara gider ,hem faiz artar hemde panik havasýyla Döviz.
Aslýnda Dolarcýlar için bu þekil fasýlalar daha iyi, devamlý yükselen enstrümanýn sönüþü de hýzlý olabilir, ama sindire sindire giderse yeni stoklar için fýrsat verir kar daha fazla olur.
Yer Ýmleri