Ben onu bunu bilmem höst þekilde Dolar satýp DÝBS alan uyanýklara fena geçirdiler. Gösterge uçmuþ, Dolar uçmuþ bu durumda yabancýmýdýr býyýklýmýdýr bilemem ama GÝREN büyük olmuþ, çýkartýrken acýyacak gibime geliyor. Öte yandan shortçularda bir an önce SHORTLARINI giysinler ,valla bu ortamda ne olur ne olmaz birde ONU kaybederlerse sonrasý kötü olur.
Bugun gerçekten tehlikeli duruyor.Her yerde sessizlik hakim.Duello gibi.
Tetiði ilk kimçekecek bakalým.
Mahfi Eðilmez @mahfiegilmez
34m
TÜFE % 11,90, YÝ-ÜFE % 17,28. TCMB Ortalama faizi % 11.96 ve bunun adý sýký para politikasý.
https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...46449775943681
Bu veriden sonra TCMB'nýn enflasyon hedefi ve orta vadeli proðram çöp olmuþtur...
Þu anda dünyada iþler iyi, bozulmaya baþladýðýnda......neyse orasý kalsýn...
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Haftasonu riski alýnmayacak kadar büyüdü.Garip bir durum var.
Yatýrým tasviyesi deðil, teknik görünüm bu. Deðiþen spk kurallarýný tekrar okuyun.
Birde en önemlisi insanlýða aykýrý deðil.halkin yuzde 50 sine alanen hakeret edildiðinde savunmaya gecmeniz hoþ deðil. Birde forumda yetkilisiniz sanirim.
Ideolojik körlük böyle bir þey iþte.
Write less do more..
Son dakika... Türkiye Ýstatistik Kurumu (TÜÝK) Ekim ayý enflasyon rakamlarýný açýkladý. TÜFE Ekim'de aylýk yüzde 2.08 artarken yýllýk artýþ yüzde 11.90 ile 2008'den beri en yüksek seviye olarak kayda geçti.
Þaibeli TÜÝK 'in elinden bile bir þey gelmiyor artýk belli ki...
Yer Ýmleri