Kültür ve Turizm Bakaný Numan Kurtulmuþ, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn lansmanýný bugün yapacaðý yeni AKM projesini Milliyet'e anlattý.
Yeni AKM'nin Türkiye için övünç projelerinden birisi olacaðýný belirten Kurtulmuþ, "Dünyanýn en önemli, en modern, en gösteriþli, en fonksiyonel opera binasý olacaktýr. A'dan Z'ye her þeyi yerli malý olacak" dedi...
Bu AKM 'de açýlýþ, büyük bir ihtimalle dünya güzel Kur'an okuma yarýþmasýyla yapýlýr...
Ýnþaat þirketlerinin reklamlarýnda sýkça kullandýklarý lansman kelimesinin mucidi de bunlar olmalý...
tcmb: Son dönemde piyasalarda ekonomik temellerle uyumlu olmayan saðlýksýz fiyat oluþumlarý gözlenmektedir
*tcmb: Buna göre, rezerv opsiyonu mekanizmasý kapsamýnda döviz imkân oraný üst sýnýrý yüzde 60’tan yüzde 55’e düþürülmüþ, tüm dilim aralýklarý da 5’er puan aþaðý çekilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MB höt zöt demek için bir seviye belirlemiþtir kanýmca...
Þu ana kadar siyasilerden, asrýn liderimizden bir laf yok bu konuda.
Neyse: Beklenen MB açýklamasý gelmiþ...
herkese bol kazançlar.
kaptan banucann'in seyir defteri. yildiz tarihi: 6-Teþrin-i Sani 1433
dahili ve harici, siyasi ve ekonomik ve dahi toplumsal, sosyal gelismeler. USD/TRY 'nin USD
lehinde artýþ gosterecegini iþaret ediyor.
125.000 küsur makam aracinin deposu bu petrol fiyatlariyla nasýl dolacak.
Dolar kurunun yükselmesini borsamýz son derece olumlu karþýlamýþ görünüyor.
Hisseleri yükselen þirketler döviz borcu olmayan þirketler olmalý...
+ 1550...
Müthiþ...![]()
Döviz imkan oraný üst sýnýrý yüzde 60'tan yüzde 55'e düþürülmüþ, tüm dilim aralýklarý da 5'er puan aþaðý çekilmiþtir. Söz konusu deðiþiklik ile yaklaþýk 5,3 milyar TL likiditesi piyasadan çekilecek olup, yaklaþýk 1,4 milyar dolar tutarýnda döviz bankalarýn kullanýmýna geçecektir." açýklamasý yapýldý.
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri