Gereksiz merakým þundandý
Diyelim taze borç lazým
Yada eskisini kapama öteleme diyelim
Farklý süpriz plase aday gelse
Ne gibi ders cikattirilabiliri kendimce sorgulamistim Naciz
Genede teþekkür cevabi yazýya
Gereksiz merakým þundandý
Diyelim taze borç lazým
Yada eskisini kapama öteleme diyelim
Farklý süpriz plase aday gelse
Ne gibi ders cikattirilabiliri kendimce sorgulamistim Naciz
Genede teþekkür cevabi yazýya
.
Bizdeki anayasayý ABD'ye gönderin bakýn neler olur orada ?
ABD anayasasýný buraya alýn bakýn neler olur burada ?
( Baþtan sona bir okuyup iki anayasayý kýyaslayabilirseniz görürsünüz.)
8 seçim kaybetmiþ adamýn genel baþkanlýðýný yiðit iseniz tartýþýn bakalým. Dayak bile yersiniz.
.
Süreci anca þöyle yorumlarým
Bono yu da Allahtan þükür ki fed basmiyo :-(
son cümlenizden tam olark ne sonuç çýkarmam gerektiðini anlayamadým. ayrýca ilk cümlelerden de
ancak TR de muhalefet lideri deflarca gitmesi gerekirdi. o konuda ben kiþisel olarak çok netim. baþarýsýzdýr ve bu kadar kötü bir iktidarý yenebilecek bir söylem geliþtirememiþtir. mesela Ýngiltere baþbakaný Cameron geçen sene Brexit te kendi pozisyonunun aksine halk çýkma kararý verince istifa etti. bakýn bu adam elinn altýnda nükleer silah kodlarý olan, dünyanýn en güçlü ülkelerinden birisinin lideriydi. normalde ekonomi ve kötü yönetim nedeniyle seçim kaybettiði için deðil, farklý konuda bir refarandumda kendisi gibi halk düþünmediði için istifa etti.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
TC de ki sistemi sorgularken ;
birileri FED' i , muhalefeti sorgulatýyor !
https://yelkovalayan.net/2015/10/12/...fetme-rehberi/
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sn. rxpu doðru soru MB'mýzýn hata yapýp yapmayacaðý deðil..hatayý yaptýk, bitti artýk..yurt dýþýnda sýkýntýlar baþlarsa yapýlan hatayý nasýl idare edebileceðiz, sorunumuz bu bence..
15 yýlýk cari açýk, karþýlýðýnda bir hayli borçlanan þirketlerimiz, bankalarýmýz..ve elimizde yeterli olmayan MB rezervleri..123 milyar dolar sýcak para vb., bunlar üst sorunlar..birde alt sorunlarýmýz var..bu alt sorunlar maalesef güneþli havalarda kendini pek belli etmiyor..
Þimdilik taper durumlarýndan dolayý özellikle Junk Bondlarda ve bir parçada borsalarda çekilmeler var..devam eder mi bilmiyorum ama ileride havalar kapanmasýn diye dua etmekten baþka çaremiz yok gibi..
Ayrýca Sn. rxpu meslektaþýz..iyi akþamlar..
ABD de federal hapishaneler bürosunun internet sitesinde 'yolsuzluk ve rüþvet' suçlamalarýyla tutuklu bulunan Ýran asýllý Ýþadamý Reza Zarrab'ýn tahliye edildiði belirtiliyor.
https://halkweb.com/abd-kayitlarina-...t-iste-kaniti/
Yer Ýmleri