ben grafiðe bayýldým![]()
Koalisyon Sözcüsü Dillon, YPG-DEAÞ arasýndaki kirli anlaþmayý doðruladý
http://www.hurriyet.com.tr/koalisyon...uladi-40645173
Yurtdýþýndaki üniversitelerin bölümlerine bakýyordum.Býrakýn bizim üniversitelerde bölüm olmasýný Matematiksel Biyoloji diye adýný bile yeni duyduðum meslekler var.Feminizm ders deðil feminist diplomasý veren bölüm.Emlakçýlarý bile emlakçýlýk mezunu.100 yýl gerideyiz sanýyordum,þimdi kaçyüzyýl fark olduðu hakkýnda bilgim yok.Kendimi taþ devrinde hissettim.
Doðal olarak bütün bu bilgilerin üretime dönüþmesi neticesinde bunlarý bize satacaklar.Domates karþýlýðý satýn alamayacaðýmýza göre en fazla 10 yýl sonra þimdi ihtiyaç duyduðumuz dolar miktarý logaritmik olarak artacak.Bu eðitim sistemi bize çok pahalýya malolacak.Belki yeni bir dönemin baþýnda olabiliriz,faiz yoluyla dolarý tutmak mümkün olmayabilir.O zamana dek karýn tokluðuna çalýþan köleler olmaz,halen dolar alabilecek durumda olursak þanslý sayýlýrýz
Vatandaþýn 10 ay önce dolar falan aldýðý yok , arkadaþýnýn da yok.
Küçük beynince laf sokuyor göya.
Kardeþ , sen trader etmeyedevam et
Bu zatýn dediklerini bir an için doðru kabul edelim bu durumda KERÝZLÝÐÝNÝ kendi aðýzý ile söylemiþ oluyor . Sonrada gelmiþ Dolarda zamanlý pozisyon almýþ kiþilere KERÝZ diyor. Deh deyin gider... Dolara ,deðiþik zamanlarda acizane yaptýðýmýz uyarýlara raðmen , herhangi bir sebeple geçmemiþ olanlar allahsen haset maset etmeyip hatalarýný kabul etsinler. Bu saaten sonra da madem pozisyon falan deðiþtiremiyorlar seçtikleri yoldan ayrýlmasýnlar. Tl ci yada `HEP ! KAZANAN BORSACILAR` , Dolar yeni tepelere yelken açmýþken, önceden pozisyon almýþlara akýl vermeye kalkmayýn cidden gülünç oluyor.
Yer Ýmleri