Bist kapanýnca her akþam aþaðý salmayi aliskanlik etti
Bist kapanýnca her akþam aþaðý salmayi aliskanlik etti
Bu 3.89 da birþeyler var....Üstü kapanýþ yapamýyor.....Neyse hayýrlýsý bakalým.......
Inanilmaz koyu akp li bir tanidigim var ayni isi yapiyoruz.Adam euro 3.7 iken 200 bin euro kredi cekip matbaa makinasi aldi.
3.70 ti euro..en fazla 48 ay sonunda 4.5 olur diyordu hep..euro uzerinden cektigi kredi 750 bin lira - 1.000.000 tl oluyordu
ayni krediyi tl ye cevirip alsa 1.100 bin tl olacakti lising oldugu icin.% 10 yani sadece fark ediyordu.dedim krediyi cekerken % 20 bile fark koysalar 48 ay vadede ben tl cekerdim.dalga gecti guldu o zaman
Daha 8. ayda geri odemesi 1.100 bini gecti seni nasil dinlemedim diyor..
Halende akp yine halleder euro 3.50 olacakmis demez mi delirmemek elde degil.
Eskiden su içerdik testiden..
2017 baþlarýndan itibaren yabancý dolar sattý yerli aldý..bir kaç aydýr da yabancý dolar aldý, yerli dolar sattý..ne güzel tam bir oyun alaný, pardon serbest piyasa..kimi alýyoooor, kimi satýyoooor..
Eskiden nasýldý..halk bir hücum ettimi dövize..MB'sý kilitlenir..akþam vakti sert bir deval, ardýndan enflasyon ve kriz..
Bakýnýz Rusya 1998'de ne kadar çaresiz kalmýþ:
Þimdi var mý böyle bir þey, yok..11 trilyon dolar negatif faizli bono var globalde..We can play games against the market... but we can't do anything if the entire population wants to change rubles into dollars" Sergei Dubinin, Russian central bank chairman, 1998
Halk hücum etse dövize ne, etmese ne..aslan yürekli yabancýlar var..
Saðolsunlar sayelerinde öðreniyoruz enflasyonun sebebini..
Yoksa çoktan...ooohhoooo..
Hükümetler, devam eden enflasyon süreci aracýlýðýyla gizlice ve gözlemlenemez biçimde yurttaþlarýnýn servetlerinin önemli bir parçasýna el koyarlar." John Maynard Keynes 'Barýþýn Ekonomik Sonuçlarý'
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Belediyelerin (eskidende vardý ama bu kadar deðildi) Son dönemlerde insanlarýn arazilerine arsalarina imar izni veriyorum ayaðýna %30 %40 ýný alýrým diyor.
Bedelsiz yola terkler, gereksiz terkler, 18 md. uygulamalariyla arsalarin parcalanmasi, parçalanan kýsýmlarýn yandaþ parsellere dahil edilmesi uygulamalarý.......
Bunun gibi daha bir çok uygulamalar sizinde dediðiniz gibi belediyelerdeki rusvetin nakit olmayan versiyonu.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaynak nedir?
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri