-
*merkez bankası 1 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 321 milyon dolar
*merkez bankası 1 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 3,94521
*merkez bankası 3 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 166 milyon dolar
*merkez bankası 3 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 4,02226
*merkez bankası 6 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 150 milyon dolar
*merkez bankası 6 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 4,13625
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ben biraz erken davrandım bugün senelerdir takip ettiğim hisseye girdim bir miktar.. Çünkü çok düştü. Düştükçe alım yapmayı düşünüyorum.. Herkese bol kazanç..
-
1 ay sonrası Uzlaşma rakamı 3.94 olunca biraz verdiler dolara..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ne yaptığını bilmeyen ortaya çıkacak sonuçlara katlanır. Sonuç bazen olumlu olsada ne yaptığını bilmeyen bir için genelde olumsuzdur bunun kişi yada kurum olması farketmez hatta o kurum ülkenin merkez bankası da olabilir.
-
En iyi cevap: “Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Mustafa Kemal Atatürk
-
3,92XX'den 3,91XX'e düştü ya dolar şimdi gelir birisi dolar düştü demeye...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu
TÜRK'ÜM diyene...

-
5 paralık yanılmayla tahminim tutacak gibi...
-

Originally Posted by
MedwiG
1 ay sonrası Uzlaşma rakamı 3.94 olunca biraz verdiler dolara..
1 saat sonra 3.94 olursa ne olacak peki.?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri