-

Originally Posted by
MedwiG
*merkez bankası 1 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 321 milyon dolar
*merkez bankası 1 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 3,94521
*merkez bankası 3 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 166 milyon dolar
*merkez bankası 3 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 4,02226
*merkez bankası 6 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 150 milyon dolar
*merkez bankası 6 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 4,13625
1 Ay vadeli ihalede teklif 321,0 milyon dolar(gerçekleşme 150 milyon$ ) . İhalede ortalama fiyat 3,94521,, en düşük
fiyat 3,93500, en yüksek fiyat 4,0198
3 Ay vadeli ihalede teklif 166,0 milyon dolar( gerçekleşen tutar
100 milyon dolar) İhalede ortalama fiyat 4,02226, en düşük
fiyat 4,01750, en yüksek fiyat 4,02900, tekliflerin ortalama fiyatı
4,00433 oldu.
6 Ay vadeli ihalede teklif 150,0 milyon dolar(gerçekleşen 100 milyon dolar ) İhalede ortalama fiyat 4,13625, en düşük
fiyat 4,12800, en yüksek fiyat 4,15400, tekliflerin ortalama fiyatı
4,10766 oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
*merkez bankası 1 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 321 milyon dolar
*merkez bankası 1 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 3,94521
*merkez bankası 3 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 166 milyon dolar
*merkez bankası 3 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 4,02226
*merkez bankası 6 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 150 milyon dolar
*merkez bankası 6 aylık tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde ortalama fiyat 4,13625
bu ihaleler için ayırdıkları miktar 3 milyar usd karşılığı mıydı?
şimdi 620 milyon usd karşılığı uzlaşma olmuş
%20 den fazlası gitti bile
pardon ben teklife bakmışım
gerçekleşen %10 u geçmiş
-
Yalnız MB yaptığı bu hareketler ateşe benzin dökme olursa o zaman babayı tutarlar .
-

Originally Posted by
savasC
1 saat sonra 3.94 olursa ne olacak peki.?
Mekanizma burada açıklanıyor. Benim vadeye göre teklif fiyatından çıkarabildiğim; Bankalarda en geç 3 ay içinde 4,02 beklentisi var. Ne dersiniz?
-

Originally Posted by
epikurus
bu ihaleler için ayırdıkları miktar 3 milyar usd karşılığı mıydı?
gerçekleşen %10 u geçmiş
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Vadeli döviz satışında elini açık ettiğinde birilerine manipülasyon imkanı tanırsın ,ben demiş olayımda burada kayıt altına alınmış olsun .
-

Originally Posted by
MedwiG
Teşekkür ederim sayın MedwiG..
3,6 milyr usd imiş..
-
27 kasim da...

Originally Posted by
elma
ABD'deki malum davanın bugünkü duruşma saati TR saatiyle kaçta bilen var mı?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri