Bilgi toplumu olmadan, eðitim üretim olmadan her þey beyhude, bununlarý kaç kere daha deneyeceðiz??
Aptallýðýn en büyük kanýtý, ayný þeyi defalarca yapýp farklý bir sonuç beklemektir!
A.Einstein
Bilgi toplumu olmadan, eðitim üretim olmadan her þey beyhude, bununlarý kaç kere daha deneyeceðiz??
Aptallýðýn en büyük kanýtý, ayný þeyi defalarca yapýp farklý bir sonuç beklemektir!
A.Einstein
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Enflasyon patladý ve merkez faiz arttýrýmý yapmak zorunda.
Yapmazsa hadi yine iyisiniz.
Ben 150 baz puan geç likiditede bekliyorum artýk.
Bazý iþadamlarýmýzýn varlýklarýný yurt dýþýna kaçýrma gayretlerini duyuyorum
Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan partisinin 6.olaðan Muþ il kongresine katýldý.
http://odatv.com/bazi-isadamlarimizi...312171200.html
Reis ABD'deki davada kendisine destek vermeyen iþadamlarýna kýzýyor. Onun için gözdaðý veriyor.
Küreselde dolar geberik diyen arkadaþ haklý. Ýkili tepe de yapdý. Trump hazretleri de gidici gibi.
twitterdan
1960 da alyanslarýmýzý aldýlar
þimdi, diþlerimizi sökecekler
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bir mal üretirken-imal ederken en büyük katký iþçilikten gelir.
Bir ay sonra muhtemelen iþverene toplamda % 22-25 oranýnda ekstra yük getirecekler.
(devlet katkýsý olan 100 tl'yi artýk iþveren ödeyecek)
Maliyet artýþý haliyle mamule de yansýyacak...
Faiz artarsa (300-400 puan ) döviz kýsa vadeli düþer...
Enflasyon var haliyle döviz buna uyduracaktýr...
Türkiye maalesef kendisne verilen FIRSATI Beton hülyasý nedeniyle TEPTÝ...
Sadece bir tek tutnacak dalýmýz var
anormal vergi artýþlarý yoluyla
kamunun maliyesini sözde saðlam gösterim çabasý içerisinde olmak
Oldukça saçma bir öneri gerçekten. Yunanistan euro kullanýyor da noluyor? Krizden koþturarak mý çýktý yoksa yýllardýr çukurun dibinde mi?
Euro kullanmak demek aslýnda "Euroya endeksli drahma kullanmak" demek. Ha euro, ha altýn, ha Hollanda ineði; dýþardan bir þeye endeksleyerek merkez bankasýnýn en temel iþlevlerini kapatýyorsunuz. Ülkeleri devalüasyon ayaða kaldýrýr (çünkü krizi getiren þey, gereðinden fazla yükselmiþ para birimidir en baþta). Parayý bir þeye endekslemek bu köklü çözümü yok eder. Paranýn güçsüzlüðü "neden" deðil "sonuç"tur. Ana nedenlerle oynamadan sonucun orasýný burasýný kurcalamak hiçbir iþe yaramaz...bir baþka deyiþle.
Para birimi olarak altýn kullanmak da ayný sonucu doðurur.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer Ýmleri