.
Merkez bankasý faiz artýþý yapacak mý ?
.
.
Merkez bankasý faiz artýþý yapacak mý ?
.
*merkez bankasý 1 ay vadeli tl uzlaþmalý vadeli döviz satým ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatý 3,88990
*merkez bankasý 1 ay vadeli tl uzlaþmalý vadeli döviz satým ihalesinde fiyat, ortalama 3,89217, en düþük 3,88860, en yüksek 3,89800
*merkez bankasý 1 ay vadeli tl uzlaþmalý vadeli döviz satým ihalesinde gerçekleþen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankasý 1 ay vadeli tl uzlaþmalý vadeli döviz satým ihalesinde teklif 224 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yurtdisinda mi yasiyorsunuz bilemiyorum ama eger Turkiye de yasiyorsaniz, yazilarinizdan anladigim kadariyla herseyin ne kadar kotuye gittigini isaret ediyorsuz. Fakat durum bu kadar vahim ise, inanin ne o dolarlariniz ise yarar ne de buyuk bir cesaret ile bu seviyelerden girdiginiz bitcoin leriniz...
... bu baþlýk altinda yazan, en küçük (dogum tarihi) benim. tahminim bu yönde.. BÝTCOÝN konusunda dusuncem þöyle, 2008-2009 yillarinda baþladýðým, fiziki altin istifleme dusuncemle tipa tip ayni. tatli bir aný.. 68.73 GR/TL' den ilk altinimi alirken. banka gorevlisi, þube müdürü desem yüklü bir alim. " acý, acý gülümseyerek yuzume bakýyordu. tek bir enstrümana bu miktarý baglamamak konusunda. ikna çabalarý sonuc vermemisti.. yasal olarak bir bankada kendi adima hesap açabilecegim dogum günümün ilk haftasýnda gerceklesmisti. cok þükür. sari tenekeler bizi yolda birakmadi. simdi sira da BITCOIN ve TÜREVLERÝ..
banucan destek ve dirençleri öðren ona göre trade yap. bunlar üzülerek de söylesem paranýn sosu, kapitalizmin kremasýdýr. para her þeyi yönetir...
... teþekkür ederim. siz büyüklerim. grafiklere, desteklere, direnclere bakiyorsunuz. ben sunlara bakiyorum mesela: zafer ÇAÐLAYAN elini kolunu sallayarak halen dolaþabiliyor. TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ 'nin savcýlarý harekete gecmek icin emir bekliyor. taa. en tepeden baþlayan ki ben 2008-2009 da ancak farkina varabildim. kokuþma, her alanda çürüme. çözülme. titanigin batýþý.. ama ben her zaman risk aldým. diyorum ya. hep satin aldim. satmadim. haaa. dolari bitcoine cevirdim.. satin almaya devam edecegim
Yer Ýmleri