-
Türkiye uzantısında Reza Zarraf olan Babek Zencani'nin idam cezası, İran'ı zarara uğtattığı 2,8 milyar doları getirmesi şartıyla kaldırılmış...
Akıllı bir devlet bu İran.
Boşuna yüzyıllardır yıkılmadan ayakta.
Zencani'nin Türkiye de dahil dışarıdaki ülkelerde milyarlarca dolarlık varlığı bulunmaktaymış...
Dosyalar yeniden açılacak anlaşılan.
Bunlar iyi haberler...
-
dünyad 2 tane toplum vardır siyaseti iyi yaparlar biri iran biri ingiltere
bir halt olacağı yok.
-
Diplomasi deyince reisi tek geçerim...
Sonra Davidoff gelir...
-
yüksek(!) asgari ücret zammı olursa, %15 gibi. dolar/try yükselir mi.?
-

Originally Posted by
banucann
yüksek(!) asgari ücret zammı olursa, %15 gibi. dolar/try yükselir mi.?
Siz inanıyormusunuz %15 artacağına ? Bu yıl erken seçim bekleyenlere inat elektriğe %8,8 , tüm kamu harçlarına 14,5 zam yapılmışken memura ve emeklisine yıllık %7 zam yapıldı. Yani seçim yok, öyleyse mama da yok . Ne zaman ki etrafınızda makarna , kömür araçları ve evlere girip çıkan değişik tiplerin çoğaldığını görürseniz seçim yakındır. İşte bu nedenle dolar da bu yıl '' altın '' yıl bekliyorum.
-

Originally Posted by
hisar06
Siz inanıyormusunuz %15 artacağına ? Bu yıl erken seçim bekleyenlere inat elektriğe %8,8 , tüm kamu harçlarına 14,5 zam yapılmışken memura ve emeklisine yıllık %7 zam yapıldı. Yani seçim yok, öyleyse mama da yok . Ne zaman ki etrafınızda makarna , kömür araçları ve evlere girip çıkan değişik tiplerin çoğaldığını görürseniz seçim yakındır. İşte bu nedenle dolar da bu yıl '' altın '' yıl bekliyorum.
..vergi dilimleri belli, ne kadar yükseliş o kadar çok devlete kaynak. iktidarın oy deposu verdiği vergiyi düşünmez. eline aldıgı bordroyu incelemez, %15 yıllık zam. benim tahminim. bakalım tutacak mı.!
-

Originally Posted by
banucann
..vergi dilimleri belli, ne kadar yükseliş o kadar çok devlete kaynak. iktidarın oy deposu verdiği vergiyi düşünmez. eline aldıgı bordroyu incelemez, %15 yıllık zam. benim tahminim. bakalım tutacak mı.!
işsizliği, kaçak göçmen çalıştırmayı arttırır %15 zam çok yüksek.
-
%10 ya olur ya olmaz iş veren karşı çıkacaktır. muhtemelen zam yapmayalım önerisi bile götürmüşlerdir
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri