-
fed den de açıklamalar varmış galiba faiz artşı konusunda
paritede buna işaret ediyor
bir halt olacağı yok.
-
-

Originally Posted by
ayhan53
fed den de açıklamalar varmış galiba faiz artşı konusunda
paritede buna işaret ediyor
FED tutanaklarda kademeli faiz artışına devam demiş..bu doları güçlendirdi ama EM paralarına etkisi olmadı..sanırım Sn Turnike'nin bahsettiği Zarrab hikayesi etkili..
-
tabi bizde zarrabbbbb ında etkisi var
bir halt olacağı yok.
-
Yilda 100 bin dolari cebe atip oturdugun koltuktan rusvetleri yolsuzlugu izlemek guzeldi tabi
bu adamin bu seviyeye yukselmesi bile saibeli
Bakalim Suleyman Aslan a ne olacak esas ormanin krali oydu
-

Originally Posted by
riko66
Bu sabah ki programda ,Bloomberg TV'de çalışan Gökhan Şen isminde eski Akbank çalışanı der ki dolar pahallı çünkü MB'nin açıkladığu Reel Efektif kura göre bu fiyatları hakketmiyor.(MUŞ)..
........................
Mb öyle bir şey demedi , Dövizli İhracat kredisi kullanmış olanşirketlere siz gelin 3.70'ten döviz kredisi borcunuz şubat ayı sonuna kadar kapatabilirsiniz,demişti.
o Gokhan Sen i bana yollayin gostereyim ona nasil dolarin olmasi gerektiginin %30-40 altinda oldugunu anlatayim
dolari kazanan benim her sene TR de tatilde %30 fazla harcayan benim dolar cinsinden
-
doların yönü yarın belli olur
bence bu gece sakin geçecek
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Ahmetg
o Gokhan Sen i bana yollayin gostereyim ona nasil dolarin olmasi gerektiginin %30-40 altinda oldugunu anlatayim
dolari kazanan benim her sene TR de tatilde %30 fazla harcayan benim dolar cinsinden
1 dolar 1 lira .
Faiz 0
Bunlar olursa ne diyeceğini merak ediyorum [emoji3][emoji3][emoji3]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri