-
2018 en gec 1. Ceyrek sonu dolar rallisi baslar.
-

Originally Posted by
savasC
saatlik ;
3.7610 destek noktasi , 3.7744 ustunde 3.7811 gorulecek..
gunluk ;
3.7460 kirilirsa 3.72 anlik gorulebilir..3.8087 direnc olmus durumda hacimli gecilir ve ustunde tutunursa 3.847 gorulebilir..
dun mb karari oncesi 3.77\79 bandina suzulme olmadigi icin poz acilmadi, bugun ise 11 k ; 3.771 alim yapildi..ytd
3.8087 noktasi onemli su an icin, ustunde tutunursa pozisyonda degisiklik yapilmadan devam edilecektir..ytd
-
Küresel para politikalarının normalleşme yolunda ilerlediği, ancak enflasyonun bir süre daha ılımlı bir patika izleyeceği varsayımımızda normalleşmenin yumuşak bir geçiş sağlamasını ve böylece küresel büyümenin daha dengeli bir trend yakalamasını öngörüyoruz
Enflasyon ve global büyümeyle ilgili tavşan boku kıvamında bir konuşma yapmış bir banker arkadaş.
Merkez Bankası fonlama maliyetini gerektiği şekilde ayarladı, yılın son toplantısında da ilave bir sıkılaştırma yaptı. Enflasyonda belirgin bir düşüş eğilimi yakalanana kadar da sıkı duruş sürdürülecek. Enflasyon aralık itibariyle baz etkileri sayesinde düşüş trendi kazanacak. Böylece pozitif reel faiz öne çıkacak. Bu durum, diğer gelişen ekonomilere kıyasla Türk varlıklarına prim kazandırabilir.
Ama dolara gelince bana sat dolarını şimdi demiş aynı banker.
-
USD/TRY Günlük

USD/TRY 4h
-
haftasonu riski almak istemeyenler borsadan kaçıyor birileride dövize saldırıyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
haftasonu riski almak istemeyenler borsadan kaçıyor birileride dövize saldırıyor
başkan önümüzde yine bir pazar günü var
ruslar çekiliyor
sam amca artistlik yapıyor
fitch fitchliğini yapıyor
4.5 için pim çekildi diye düşünüyorum.
siyasete bağlı camdan kule ile bu kadar
şu VURDU ÇEKTİ bilader nerelerde hiç gözükmüyor
-

Originally Posted by
eskilerdenwallace
başkan önümüzde yine bir pazar günü var
ruslar çekiliyor