-
Yurtdışındakiler bizim reisin faizler konusundaki konuşmasını yeni öğrendiler sanırım.. Dolar zıplamaya başladı. Swap faizlerinin düşeceğinden korktularsa dolara koşuyor olabilirler.
-
3,80 e değdi çekti...
-
Reyizin başı biraz rahatlasa ilk işi faizi kurcalamak olacak.
MB başkanı Afrin'le rahatladı...
-

Originally Posted by
savasC
3.7980 ustunde tutunursa 3.805 ve akabinde 3.814 noktasina temas edebilir, gevsek pala yildirma politikasindan vazgec..

ytd
gevseksin pala, rotarli hareket ediyorsun..! poz bozmadim hala ; 3.80 ustu satarim demistim; 3.90 oldu artik pala; keyfin bilir..ytd
-

Originally Posted by
hisar06
yurtdışındakiler bizim reisin faizler konusundaki konuşmasını yeni öğrendiler sanırım.. Dolar zıplamaya başladı. Swap faizlerinin düşeceğinden korktularsa dolara koşuyor olabilirler.
eur/usd 1,2248 -0,0128 -1,03%
bir halt olacağı yok.
-
Hakan Atilla davasında savunma avukatlarının deliller sebebiyle davanın düşmesi ve beraat talepleri hakim Berman tarafından reddedildi .Hakim Berman , makul şüphe ötesinde tum suçlamalarla ilgili yeterli sebebin bulunduğunu söyledi /
bide bu var tabi
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Hakan Atilla davasında savunma avukatlarının deliller sebebiyle davanın düşmesi ve beraat talepleri hakim Berman tarafından reddedildi .Hakim Berman , makul şüphe ötesinde tum suçlamalarla ilgili yeterli sebebin bulunduğunu söyledi /
bide bu var tabi
Ben Amerika'daki bu davayı anlamadım .bnp paripas,HSBC vs yaptirimlari deldigi için ceza ödedi ama hiç bir yönetici yargilanmadi .
Show gibi geldi bana.Hakan attillanin FBI sorgusunun basina sansürsüz sızması tam bir insanlık ayıbı zaten
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
powerpc
garanti zarar için TL mevduatı tavsiye ederim.
Bazıları dayak sever diye Türk filmi vardı,o geldi aklıma.Ancak son 3 ayda mevduat tercihi iş yaptı.Bu nedenle doları arttırmayıp %25 de bıraktım.Zaten ciddi bir hareket olacaksa yeni gündemler sürülür piyasaya.
Keçiboynuzu gibi çiğne çiğne aynı hesaba geldi,vadeyle beraber maliyetim 3.80 üstüne çıktı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri