bora abi, 2-3 gündür dolar short taþýyorum, haberin olsun, sonra niye söylemedin deme ..
niye düþmüyo bu meret diye caným sýkýlmaktaydý, zar-real vs eküriler yerle yeksan oldu, bizimkini tutuyor bi takým rezil ********ler diye bakýyordum piyasaya.. bu topiðe girdim moralim düzeldi, meðer dolarcýlar da niye yukarý gitmiyo bu meret pencresinden seyrediyormuþ.. tillerson kýçýna tekme vurarak uðurlandýðý gün yýkýlýr aþaðý bu meret diye düþünmeye baþladým
dolar tahvillere satýþ gelip durmakta bir süredir, faizi yükseliyor/fiyatý düþüyor, artýk çin midir, avrupa mýdýr, japonlar mýdýr, öbürü müdür bilemem ama dünyada dolardan uzaklaþma trendi var belli ki.. dolarýn arkasýndaki temel güç, askeri caydýrýcýlýydý.. dolar kullanacan her iþinde yoksa ümüðünü sýkarýn senin' diye mafya bozuntusunu ilk olarak k.kore bozdu- yürü git ulan dedi.. kabadayý kalakaldý.. sonra ortadoðu'dan ne idüðü belirsiz bir ülke çýktý- ixtr git lan, çakarým osmanlý tokadýný dedi, henüz bi cevap gelemedi .. emsalsiz askeri güç yoksa, kimse daha da dolarda durmaz![]()

Yer Ýmleri