-
Sosyal yaşamımızı etkileyen dini anlayışa ve bu anlayışın yönlendirdiği insan davranışa olumlu etkisi olacaksa adına fıkıh deyin güncelleşme deyin önemli bir gelişmedir.
Ama hemen her konuda o kadar çok yalan söylüyorlar ki, bu konuda bir gelişme olmazsa söylediklerinin pek bir kıymeti harbiyesi yok demektir.
-
Maalesef bende inanmıyorum. Laiklikten ders almalıyız. Amma onu da ters yapıyoruz ve yaptık. Gerçek kimsenin kimseyi rahatsız etmediği hürriyet olmalı. Mütedeyyin denilen müslümanı veya modern dediğimiz müslümanı herkes birbirini rahat bıraksa bezirganlar ortaya çıkamaz. Her kesimden. Ben biraz Atatürkçü oldum bile. Bu yaşananlardan sonra O na hak vermek gerek. Muhakkak yanlışı olmuştur. Ama bu ülkeye bu Coğrafyaya baktıkça haklılığı ortaya çıkıyor.
-
Manevra alanı yaratmaya çalışmaktan başka bir anlamı yok. Hala bu tongaya bu yeme düşecek insanlar var. %001 gelse ki çok daha fazlası atlar bu yeme ( hayatın gerçekleri doğru yola getirdi vs.vs. diyerek )
Pragmatizm-i Ekber Hazretleri
-
ABD nin ekonomik baskısı üzerimize çöküyor,ekonomik yanlışlarımızı kullanıp bizi bitirecekler. dünkü not işi bunun bir parçası. acı çektire çektire yönetimi değiştirecekler.bakalım yeni piyon kim olacak.
-

Originally Posted by
ayhan53
kim almanya mı
başkan;
Sam Amca için hedef tüm diğerleri diye düşünüyorum.
adamların kitabı bu
BEN ve diğerleri
Bunun Çini AB si Rusyası yok
Alayı
Çin Kuzey koreye dedi gideceksin G.kore ile yelkenleri suya indireceksin, arkadaş olacaksın adam olacaksın
Kuzey Kore denileni yapmaya başladı.
Liderlerin öpüşmesi için az kaldı.
Sam Amca gıcık oldu.
Biliyor çünkü Tüm Dünya Sam Amcaya karşı. Çarşı herşeye karşı.
Kudüs oylaması.
Sam Amca ve yalakaları
ve diğerleri
Hamle hamle üstüne
Sadece Rusyanın ikili oynadığını düşünüyorum.
-

Originally Posted by
powerpc
ABD nin ekonomik baskısı üzerimize çöküyor,ekonomik yanlışlarımızı kullanıp bizi bitirecekler. dünkü not işi bunun bir parçası. acı çektire çektire yönetimi değiştirecekler.bakalım yeni piyon kim olacak.
piyasada dolar cok , toplayamadilar istedikleri cok suzuluyor, normalde euro bu seviyede iken dolarin 4.10 civarina coktan yerlesip tabani 4 yapmasi gerekliydi lakin nerde cokluk orda bkluk hesabi inanilmaz baski yiyor;
3.8350 civari ustu tutunursa 3.8555 noktasina temas edecek..ytd
bu aralikta saticilar cok olsa bari , millette biz gibi dusunuyorsa isimiz uzun daha..ytd
-

Originally Posted by
powerpc
piyasada dolar cok , toplayamadilar istedikleri gibi cok suzuluyor, normalde euro bu seviyede iken dolarin 4.10 civarina coktan yerlesip tabani 4 yapmasi gerekliydi lakin nerde cokluk orda bkluk hesabi inanilmaz baski yiyor;
bu aralikta saticilar cok olsa bari , millette biz gibi dusunuyorsa isimiz uzun daha..ytd
-

Originally Posted by
savasC
piyasada dolar cok , toplayamadilar istedikleri gibi cok suzuluyor, normalde euro bu seviyede iken dolarin 4.10 civarina coktan yerlesip tabani 4 yapmasi gerekliydi lakin nerde cokluk orda bkluk hesabi inanilmaz baski yiyor;
bilader bizim piyasayada yapıcı TEK diye düşünüyorum
onu da herkes biliyor zaten
bis deki 2017 de toplam işlem hacmi kaç milyar usdmiymiş bir bak bakalım.
10 milyar usd ile bu pazarda istediğin gibi at oynatırsın
her enstrümandan bu güçle para yaparsın
oynar durursun
karşında zaten oyuncu yok. istediğini baskılar, istediğini x3, x4, x5 yapar durursun.
önemli olan şu;
Markette senin malları sattığın birim fiyatlar önemli değil,
Bu malların tedarikçilerinden sana geldiği fiyatlar.
Tedarikçilerin sana fiyatlarda yapacağı güzellikleri sen markette müşterilere nasıl yansıtacaksın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri