insanlar forumda artik agzini acamiyor ben aksine hukumeti destekliyorum ama yeri geldi mi elestiriyorumda...elestirmek iyibirseydir ama bizde hemen bir savunma modu oluyor...yalansa de ki kardesim yalan soyluyorsun bu bir elestiri...gubrf de 10 yil durmusum para kazanamamisim niye oldugunu soyluyorum..10 yil az degil 10 gun bekleyemiyor insanlar...sn ebrar tesekkur ederim anlayisiniz icin..3 yil sonra cikacak altin isi cok abartildi hic kimse yilda ne kadar cikarabilir kasaya ne kadar para gider bahsetmedi...yeralti madenciligi deneyim ister sirket kurmakla olmuyor...cok karisik bir durum var ama yatirimci gormek istemiyor....burada fosfat yatirimi yapacagiz deyip yurt disina gidip boy boy fotograf cekilip donen yatirimciyi yaniltan yoneticiler gorduk..sonuc ortada birsey yok...bunlari anlatmayalim mi seffaf degiller...%50 kapasite artirip kar rekoru bekledigimiz yatirimciyada sunulan yillari ama tam tersine kol gibi zarar olan yillarida unutmadik...bir ara banka kuracagiz bile dediler hani...bunlarin obur dunyada yatacak yeri yok..yatirimciya fosfat yatirimi yapacagiz diyor yurt icinde ozellestirilen yere hic bakmiyor bile cengiz holding alip biranda gubreci oluyor...o zaman soyleme yatirimcina fosfat yatirimi yapacagiz diye...iranda yurt disi yatirim yapiliyor 12 yildir %45 kapasite kullanimi bir arpa boyu artirilamiyor problemler varsa niye aldin problemli fabrikayi...kar yerine yuk olmaya basladi...

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri