Reha Gaya doðru der.
Reha Gaya doðru der.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Sevgilli günnük,
Bu gün onuncu gün.. Ýstanbul seçimleri hala sonuçlanmadý..
Tarihe not düþelim..
Hoþçakal sevgilli günnük.
Gene gelirim belki.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgilli günnük.
Gene geri geldim.
Sana iki iyi dört de kötü haberim var ama bunlarý daha sonra konuþacaðýz seninle..![]()
Sevgilli günnük,
Aha gene geri geldim. Bu gurbetlik zor. Altýn kafesteki bülbül gibiyim... Memleketim de memleketim.
Aslýnda bazen düþünüyorum da... bas istifayý.. dön memlekete...
Aha þuracýkta forumun orta yerine bir teknik servis aç... Arýzalý üyeleri tamir et... Gene geçimini saðlayacak parayý kazanýrsýn..
Dövüz topiðinde de tahsilatlarý dövüzle yap, gene orada kazandýðýn kadar kazanýrsýn...
Ah deli kafam ah...
Hýý.. Deli dedim de aklýma Vizontele Tuuba filmindeki Deli Emin geldi.. Du bi gidip dövüz topiðindekilere "Napýýyonuz len dolarcýlar.. hýhý hý" diyeyim..
Ben diyeyim de geleyim.. Sen bekle..
Ben diyeyim.
Abi hoþ geldiniz, keyfinizin yerinde olmasýna sevindim. Bizde durum iç açýcý deðil hiç, yamulduk resmen. ;)
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sevgilli günnük,
Dün dow endeksi cýww diye 10% düþtü...
Bunu da not et.![]()
Yer Ýmleri