çocukla evlilik alçaklýk ve iðrenç düþüncedir
bunu aklý baþýnda hiç bir fikir kabul etmez
Arkadaþlar siz bir küfürbaza ne yaziyorsunuz adam küfür ettiðini kabul edip savundum kendimi diyor küfürü öven bir kufurbaza kalkmýþ diyanetin 9 yaþýndaki kýzlar ile ilgili sözlerini anlatýyorsunuz. Bu kufurbazin hic hukumet aleygine birþey kabul edebilme hakkinin olmadýðýný burada hangi amacla bulunduðunu bilmez misiniz ? Bu adam afit kufurler edip 1 ay ceza aldý bitince kasten gelip fake kafe açtý basliginada anlýk ekonomi vs vs paylaþýmý demiþ.. Adam günde 3 kez geliyor ondanda bahçeli ve erdoðan propagandasý yapio gidiyor ne anlýk ekonomi vs paylaþýmý. Hani anlýk onca ekonomik geliþme var hangisini yazmýþ.. Yaw adamýn amacý belli kavga ve tartýþma zaten bu yüzden gönderildi buraya.. Onca insan bu adami sevmiyor ve bu adam küfürbaz 1 ay ceza aldý cezasý butunce utanmadan kosuo gelir mi buraya ? Mecbur görevi icabý gelir..
Sonuç bu adamýn hukumet aleyhine birþey diyemeyecehi için boþuna anlatmayin. Birazdan Ataturk'e hakaret eden gazetenin yazarini alim diye paylaþýr. Vosa ugrasmayin küfürbaza laf ablatilmaz, küfür öven biri var karsinizda bataliydim o kufurleri etmemeliydim diyemeyecek kadad küfürle beslenen birisi. Boþa uðrasmayin ..
Not : Kufurbaz olmadigini dusunuyorsa ettiði o kufurlerin ekran goruntusunu buraya koyarim cümle alem görür.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sapýklara verilen bütçeye bak !!!!
Adam gelmiþ, 20/1 bütçe ile neden baþarýsýzsýn diyor!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Diðer 15 Üni. arasýnda Mimar Sinan'dan sonra en az bütçe verilmiþ ................
Rektörünü de ''malum'' DIÞARDAN atamýþ .............
Trol bize hesap soruyor .....................
Yer Ýmleri