Dostum 2 milyar kar getirsin temettü vermesin boþver.... Yedek akceye atsýnlar ilerde yüksek bedelsiz ile acýsýný cýkartýrýz
Dostum 2 milyar kar getirsin temettü vermesin boþver.... Yedek akceye atsýnlar ilerde yüksek bedelsiz ile acýsýný cýkartýrýz
Sizinle yýllar önce crdfa hissesindede yollarýmýz kesiþmiþti ordada isabetli tahminleriniz olmuþtu. Burdada 2 milyar civarý beklentinizinde gerçekleþecegini düþünüyorum. Böyle bir Kârýn önünde hiçkimse duramaz. Umarým ilk çeyrek beklentilerimiz gerçekleþir. O vakit tekkeyi beklemeye devam sevgili twilight. Saðlýklý bol kazançlar dilerim.
Dostum bu hafta Bi deðiþim yok o yüzden yapmadým....diðer emeklilik þirketlerinde de bir deðiþim yoktu... Haftaya cuma bakalým ne olacak... Ayrýca benim tanýdýðým bir kaç kiþi agesa beste ve her ay 20 bin lira yatýrýyorlar...agesa beste maddi durumu iyi olanlar var desek yanlýþ olmaz... Türkiye sigorta ve Anadolu Hayatta ise yatýrýlan prim daha azdýr...
Dostum sende ara, ben aradým az once fiyatýn cok düþük oldugunu kabul ediyor, finansal yonde güçlü olmaya devam edeceklerini soylüyor, hisse geri alým konusunda ise cok talep aldýklarýný bunu da gündemimize aldýgýný genel kurulda görüþüleceðini filan soyledi... Ki yonetþm kurulunda bile alýnabilir...
Koskoca agesa 300 milyon geri alým yapabilir fiyatý düþük bulduðumuzdan diye kapa haber yollayabilir dediðimde cok haklýsýnýz 300 milyon agesa için hiç bir þey dedi...
Herkes ararsa bir sonuc elde ederiz ama bir kac kiþi ararsa da sadece havada kalýr...
Cevap geldi zaten.
Siz de yazdiniz buraya
Þöyle bir hesap yapalým
10 milyon $ lýk geri alým açýklasa . Halka açýk kýsmýn %20 sini alabiliyor.
Yönettiði 4 milyar $ lýk fonlardan 10 milyon fon ayýrsa %40 eder.
Bir de sabancý holding ayaðý var
Belki onlarda bir el atar.
Yaklaþýk 10 yýl önce 750 milyon $ a halka arz edilmiþ þirketi 250 milyon $ alabiliyorlar
Bugüne kadar geri alým açýklamamalarý hataydý zaten
Kendimi dolandýrýlmýþ olarak hissesiyorum
Yer Ýmleri