Originally Posted by
twilight1517
Yatýrýmcý sorumlusu ile konusurken, bu agesa koc þirketinin elinde olsaydý emin olun 100-150 TL olurdu, koç þirketi sabancý topluluðu gibi ky dumaný deðil dediðimde kem kum etmiþti...Hocam bu hisseyi alýrken sizin yorumlarýnýzý geriye doðru okuyarak geleceðe dair öngörülerinizi dikkatle inceledim ve mantýklý geldi yatýrým yaptým ama bukadar düþeceðini ve bu düþüþe bukadar tepkisiz kalacaðýný tahmin edemedim üç haneleri beklerken bu duruma düþtük sizinde maliyetiniz düþük olabilir fakat enflasyon ve hisse taþýma maliyeti olarak sizinde bizden farkýnýzýn olmadýðýný düþünüyorum .þimdi agesa 40 ile 45 arasý piyasa yapýcýlýðý kapsamýnda nedenini fiyat istikrarý olarak açýkladýðý hisse alým satýmlarýný hisse hacimsiz þekilde düþerken neden yapmadý buna müsade etti .nedeni yabancý fon 10 milyon sattý onun 40 lý fiyatlardan satabilmesine olanak saðladý sonra düþüþe izin verdi yine yandaþ bir fonu yabancý fonun sattýðý hisseleri daha ucuzdan yerine koymasý olduðunu düþünüyorum ve bu beni rahatsýz ediyor þirket yönetimini güvenlir olamamkla birlikte ky maðdur olmasýna sebebiyet verdiðini düþünüyorum
Yer Ýmleri