2022 yýlý için 1.2-1.5 arasý temettü bekliyorum...akarý yok kokari yok her sene karý artacak bý sektör...devlet de bes e önem veriyor ve yeni projeleri de mutlaka olacaktýr...CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2022 yýlý için 1.2-1.5 arasý temettü bekliyorum...akarý yok kokari yok her sene karý artacak bý sektör...devlet de bes e önem veriyor ve yeni projeleri de mutlaka olacaktýr...CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
120 milyon kar....beklenti 110 milyondu...gayet baþarýlý bý bilanço...toplamda 344 milyon kar....son çeyrek kârý ile birlikte 470-480 milyon kar ile kapatýrýz bu seneyi....sermayenin 180 milyon olduðunu unutmayalým...bir kaç sene sonra inþallah senelik 1 milyar eden þirket haline gelir ve güzel güzel temettulerimizi alýrýz...seviyorum seni AGESA
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olsun ortak. Güzel bilanço 9 aylýk sermayeye göre
Saðol ortakumarým daha güzel bilancolar görürüz bu BES te...CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1-2 sene sonra ceyreklikte sermayesinden fazla kar edecek þirkete neler yapýyor tahtacý...yemezler tahtacý biriktirmeye devam
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
unlu tahtayý mahvettin þu anki kur farký geliri 200 milyon oldu esas faliyet karý a eklenince 700 milyon gibi bir rakam mümkün harika borcsuz bi þirket tam kumbara
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
agesa 3 haneli rakamlara elbet gideceksin amma biz olacakmýyýz?
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
Yer Ýmleri