20.50 20.52 geçerse olur gibi duruyor. Kendi yazdýklarý satýþlardýr diye düþünüyorum
20.50 20.52 geçerse olur gibi duruyor. Kendi yazdýklarý satýþlardýr diye düþünüyorum
Gaza getirme olayý deðil.. Daha once temettu daðýttýgýnda yuzde 40-50 arasý dagýtan bir þirketti...2021 yýlýnda dagýtmadý özkaynaklarý güçlendirmek için demiþti... Sonuca sabancý da ageas da yatýrým yaptý ve yuzde 80 inine sahipler... Temettünün babasýný onlar yiyecek... Bize kýrýntýlar kalacak... O yüzden ben yüksek Temettü bekliyorum bundan sonra... 1 milyarý daðýtsalar 800 milyonu sabancý ve ageas alacak bence güzel para onlar için
YKB 2.ceyrek için 230 milyon kar tahmini yapmýþ...ilk ceyrekte de 160 milyon yapmýþtý yuzde 40 yanýlmýþtý tahmininde... 2.çeyrekte de umarým yine yanýlacak
Ýlk 3 ayda 675 milyon prim üretmiþ ve karý 243 milyon getirmiþ...son 3 ay prim tutarý 904 milyon yaklaþýk yüzde 40 üzeri fazla prim üreten þirket ayný karý getirir mi? Bence ilk ceyrekte daha fazla kar getirmesi gerek... Bakalým agustosun 2.haftasýnda ne olacak karýmýz
Yer Ýmleri