Akþama kadar yüzde 6-8 git gel son 10 dk verdiðini geri al deðiþik bir tahtacisi var.
Akþama kadar yüzde 6-8 git gel son 10 dk verdiðini geri al deðiþik bir tahtacisi var.
AGESA yý ve diðer hangi hisse olursa olsun BANK-OFF AMERÝCA satýyorsa o gün alacaksýn. Ertesi gün sattýklarýný yerine koyarken de satacaksýn. Dikkat ediyorum ve gördüðüm o dur ki, BANK-OFF baþka aracý kurumlarýn taþeronu gibi çalýþýyor. Bazen alan satan yok ama BANK-OFF diðer anlaþtýðý aracý kurumla bir cepten diðerine virmanla tahtayý aþaðý çekiyor ya da fiyatý sabit tutuyor.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
2023 ilk çeyrek karýnýn cok cok iyi geleceðini düþünüyorum...bu fiyatlar mazide kalacak gibi
En cok büyüme finans ve sigorta sektörleri oldu... 2023 de adýndan epey söz ettirecek gibi duruyor.. Ýlk çeyreði dört gözle bekliyorum... Tahmini kar beklentim var ama yazarsam afaki kacacak gibi.... Þu citideki lotlar da keske bitse.. Yýllardýr acayip baskýladýlar hisseyi... Docedeki mallar bitince nasýlda saldýrdýlar..
HSBC neden satar acaba? Þu an 419 bin ekside...
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Ortak citideki mallarda azalmaya baþladý, eger citide bir defolup giderse agesayý kimse tutamaz diye düþünüyorum... Yýllardýr yabancýlar iyi baskýladý agesayý, yýllarýn acýsýný cýkartýcaz inþallah, 13 TL den beri bekliyorum, satmaya gönlüm el vermiyor.... 2023 için yýllýk kar hedefim en az 2.500.000.000 TL sermayesinin kac katý hesap edemedim... Zorlu günleri geride býraktýðýmýzý düþünüyorum, bundan sonra kallavi temettülere de hazýrlýklý olalým bence... Ytd
Ayrýca þu yabancýlara 500 bin dolarý bese yatýrýldýgýnda vatandaþlýk hakký verilmesi resmi gazetede daha yayýnlanmadý... Bu bile baþlý baþýna bir hikayedir... Agesa ceosu bu olayý dört gözle beklediklerini söylemiþti
Yer Ýmleri