Bugun olan ak islemleri bence deutsche
Bugun olan ak islemleri bence deutsche
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
An itibarýyla iþten 11k ile ortak olduk herkese mrb lar
ytd deli saçmasýdýr
Hisse performansý gelecek bilançonun iyimi kötümü belli edecek ayrýca þirket hisse geri alýmýna baþlamýþsa geldiði yere döner acil hisse geri alým kaplarý gelmeli isteseler 41.60 2 milyon hisse almadan sürerler sonrasý 18 milyon hisse almasýna gerek kalmaz artýk hisse geri alým haberi geldi þimdi icraat gerekli
Anhyt ilk 2 ay 440 milyon prim acýklamýþtý
Bugün yolladýgý aylýk prim tam 600 milyon acýkladý...bakalým agesa ne kadar yollayacak
Anhyttakiler de ayni seref yoksunlugunda 2 dolarlik kagidi goturmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar
Bu arada agesa yatirimci iliskilerine mail attim paylasiyorumSayýn Yetkili þirketinizin orta olcekli yatýrýmcýsýyým.
Yaklasýk 4 ayda þirket hisseleri 45 liralardan buralara gelmiþtir.
Geri alým kararý açýkladýktan tahtadaki hakim grup(umuyorum ki þirketle baglantýlý deðildir) bunu manipulasyon amaçlý kullanýp kagýdý fiktif dusurmektedir.Bu olcekte bir geri alým kararýndan sonra genel kurul yetkisi aranmazsýzýn buralardan 1 2 milyon lot alsanýz bir daha bu çakal surusu bu kagýtta manipulasyon yapamaz.Neyi bekliyorsunuz ?Bu enflasyonist ortamda paramýz pula dondu ve bu kara lekeyi anca sizin atacagýnýz adým ve kapa bildirmeniz temizleyecektir.
Umarým piyasa kosullarý,bizim dahlimiz yok falan demezsiniz.
Açýklama rica ediyorum.
Saygýlarýmla
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Ve her ortagin ivedilikle yatirimci iliskilerine mail atmasini oneririm rahatsizlik vermek iyidir![]()
@borsavizyon
Olasi faiz yukselisleri bu þirketi nasil etkiler .
Acikcasi sigorta ve hayat sigortasi sirketlerine pek hakim degilim, tek bildiðim bu þirketlerin enflasyonu geriden fiyatladigi ve oldukca ucuz olduklarý.
Ama faizlerin yükseliþinin nakit zengini bu sirketlere fayda saðlayacaðýný düþünüyorum.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri