Böyle günlerde geri alým yapmýyorsan hangi gün yapacan.hikaye hikâye hikâye.....
C21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle günlerde geri alým yapmýyorsan hangi gün yapacan.hikaye hikâye hikâye.....
C21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En sevdiklerinden çýksýn Ýnþaallah. Bu kadar baský ve rezaletin hesabýný sormayanlardan, manüplasyona sessiz kalanlardan ve güvenerek yatýrdýðýmýz paramýzý hiç edenlerin en sevdiklerinden çýksýn. Benim ahýmý alanýn baþý bunlardan kurtulamaz. Tecrübe ile sabittir. sonra beni suçlamasýn " ben ne ettim " desin.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
35 bin sonra 30 bin geri alým ve aldýklarý mal da hep aktan ulan ne dolandýrýcý herifsiniz be
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Uzajk ara gorgudum en berbat yatýrýmcý iliþkilerine sahip kurum 4 tane mail attým hicbirine cevap yok.adam yazmýs 300 k mal 27.5 ortalama artýk bu iþin kesinlikle danýþýklý dovus oldugunu dusunuyorum madem alcan alsana ,yalan dolan
bu arada anhytda da manipulasyon yapýlýyor orasý da allahlýk
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Haydi utanma utanma! Dip yap. Sana da bu yakýþýr.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Bugun de 27 k geri alim hadi ordan be
@borsavizyon
AgesA yatýrýmcý iliþkilerinin baþýndaki direktor Tugrul Beyle gorustum.Beyefendi bir insan .Geri alým yaptýgýnýz rakam komik dedim .Kendisi bana desteklere mal yazdýklarýný soyledi ve ayný zamanda geri alýmdan itibaren endekse gore yuzde 10 daha iyi performans gostermiþ þirket fiyatý onu soyledi.
Rakam çok buyuk kendilerine sembolikde olsa bir iþ gununde 300 400 bin lot alsalar bi daha fiyat aþagý gelmez serseri lotlarý toplarsýnýz dedim ama pek sýcak bakmadý.Benim izlenimim fiyatý yukarý alma gibi bir dertleri yok.
Telefon numarasýný veriyorum durumdan þikayetçi olan yýlbaþýndan beri yuzde 32 dusmus 5.98 fklý þirket için bence derdinizi anlatýn ne kadar çok þikayet o kadar bir þeyleri tetikleyebilir.
02166351770 hissedarlar mutlaka hakkýný aramalý.
18inden beri iþ den 410 bin lot mal geldi halen devam ediyor dedigim bu ,bu llotlar alýnmalýydý
@borsavizyon
Yer Ýmleri