demekki neymiþ eþeðe altýn semer vursan gene eþekmiþ.... altýn semer de iþe yaramadý
demekki neymiþ eþeðe altýn semer vursan gene eþekmiþ.... altýn semer de iþe yaramadý
Son gelen tum kap haberlerini basmak icin kullandilar bugunde aynisini yapti bakalim pazartesi gelecek haberi ne icin kullanacak ya yine basacak yada cikti deyip satacak ky nin malini ve gelecek acikcilari yakmak icin bakalim gercek niyetleri pazartesi belli olacak
pazartesiye kadar duman oldu zaten kaðýt,,, daha ne olacak 1,30 lar çok uzak deðil zaten... yarýn öbürgün de böyle yaparsa 1.20 de olur
1.49 ile karanlikta yine eksi kapatti
Sonunda mutlaka yukarý döner ama zaman vermek zor. Þirket çýkýþta fazla atlayan olmaz diye düþündü yada 2'nin üstünde ekinde olanlarda satar dedi ama bizim küçük yatýrýmcý 2 civarý hisseye girice ( 1.25 den 2.15) adamlarda hazýr fýrsat var bu hisseleride ucuzdan alana kadar beklerler. Adamýn derdi illa bugün kazanmak deðil, hisse TR 'de zarar ediyor ama malý Yunanistandaki ortaklarýn þirketine satýyor muhtemelende halka açýk olmayan yunan þirketinde deli gibi kar yazýyor. Yani bir nevi gizli kar transferi yapýyor.
Demem oki bu þirket size okadar kolay para kazandýrmaz.
Ama dersenki bu bende tutku, çýkacaðý zaman da satmayý bilirsen iyi kazandýrýr. Yeni ortaklarýn çoþkuyla geldiði vakit ben elimde olanlarý 2,02 den verdim ve beklemeye geçtim, hayýrlýsý bir ara endeks çökerse 2000 puan felan buda seans içi bir 1,36~37 görür bende oradan tekrar alýr. 1 yýllýk kabuðuma çekilirim.
Bol kazançlar herkese
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarým zararlarýnýzý geri kazanýrsýnýz. Üstteki benim kafamdan geçen senaryo ama her düþündüðüm olsaydý zaten çoktan voliyi vurmuþ olurdum.
Diyeceðim oki, kimse bilemez adamlarýn kafasýndakini
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lira olsun da alalým biraz[emoji3]
every dog has it s day...
Yer Ýmleri