sn.lucky0
bu hisseye az miktar bulaþtýk ama siz murata sattýramadýlar diyrsunuz bunun sahip lduðu lt 370000 bin civarýnda deðiþmediyse.
ayrýca sanki içi dlu bir þirketmiki murattan almak istesinler.
bu hissede lanlar galipin gazýyla girmiþ girdiðinede çðu piþman lmuþtur belki
genel kurula kadar bekliyeceðiz 3500 ltla film nasýl bitecak diye
sizde baþka hisse yk galiba bizim gibi takýlanlardamýsýnýz yksa bilmediðimiz bir þeymi var beklentiniz nedir paylaþsanýzda bilgilensek
saðlýkla kalýn
Murat beyle birlikte ugur beyinde satmasini bekliyor olabilirler eger sirketin hisselerini topluyorlar ise
Ama bu sirketin neyi var anlamadim galip ne yapacak bakalim
Anlaþýlan bu kaðýdýn gerçek speki Galip deðilmiþ burda ne yatýrýmcýlar varmýþ bakalým kim kazanacak.ayrica( cinali) bu isimler kim ve bu isimleri siz nereden biliyorsunuz (lukcy 7)sizin yukarýdaki yazýlarýnýzda bir murat adýdýr gidiyor kim bu.? Þimdide uður çýktý. Lukcy7 uður u tanýmýyor galiba cinali de uður u buldu ve murat ýn 370 bin lotunun olduðunu söylüyor , uður un kaç lotu var peki cinali bu iþ bu kadar basitse vay BIST in haline ,biz nereye tezgâh acmýþýz haberimiz yok. Bazen bunda da bir hayýr vardýr diyelim biz aldýðýmýz 40 bini bir verelim de kim ne yapýyorsa yapsýn caný cehenneme.ytd
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaþýldý kaðýdýn neden gitmediði.Bizde kendi kendimize takaslarda bakarak bu almýþ bu satmýþ þu bu kadar daha satar bu daha istediði lotu toplayamadý biz bunlarla uðraþýrken adamlar kurumu geçtim isim lot biliyor iyi birde adres versinler bu ne biçim bir iþtir gerçi galibin nerde olduðunu koca Türkiye cumhuriyeti bilmiyor bulamýyor adamlar kimde ne var ismiyle biliyor. Bunu spk bir dilekçe ile soracak bu normal mi isteyen isim ve lot bilgisi alabiliyor mu , bugün burda ismi geçenlerin yerinde bizde olabiliriz demek ki adamlarýn elindekini alamayýnca deþifre ediyorlar inþallah onlar burayý takip ediyordur, ben onlara derimki, CÝMER ,SPK, BIST buralara þikayetlerini etsinler elinde fazla lotu olan insanlarýn durumu demek ki böyle imiþ burda bist te buraya yazý yazanýn adýnida hisse net versin ne güzel dünya.dusuncelerim beni baðlar ytd.
Adresleri bulmak kolay. Açýn genel kurul dosyalarýna bakýn. Hazirun listelerinde firma katýlanlarýn hisse adetlerini de adreslerini de vermiþ. Lucky7 Murat ismini zaten yazdý. Kendisinde de varmýþ hisse. Ve Lucky7 nerede ise sadece bu hissede yazýyor. Sayýn Cinali bakarken bir de Uður diye birini bulmuþ. Bu üç isimde olan hisse miktarý bir milyon civarýnda.
Þimdilik adý geçen üç kiþi bu hissede eskiden beri olanlar ve hissenin geçmiþine hakimler. Hissede yeni olan Galibin resmî olarak þirketin %54’üne sahip olmasý. Galip niye þirkete bu kadar para yatýrdý? Hedef nedir? Asýl hissenin geleceði bu sorularýn cevaplarýnda. Onu da Çaycý kendi bilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kardes ben bilincli yatirimciyim arastirir ve oona gore yazarim delilleri bir arayi getirince yazdigim hususlari cikardim ortaya bu gizli ve gizemli bir husus degil.
Disarda 11 milyon lot var galip ve yunanlilar sayilmazsa ama sirkette ne var galip ne yapmak istiyor.
Yunanlinin tahsisli taahhudu var bu karar ne zaman alinir.
Galip martta yapillacak genel kurulda ne yapar buna bakalým
Yer Ýmleri