Ne olacak bu MERKO nun hali arkadaþlar kimse kalmamýþ vay be ne günler geldi geçti Galip Metro da oynuyor bakalým ordan kaldýrdýðý para ile burda bir dümen çevirir mi acaba bakarsýn tilki dönüp dolaþýp kürkçü dükkanýna döner![]()
Ne olacak bu MERKO nun hali arkadaþlar kimse kalmamýþ vay be ne günler geldi geçti Galip Metro da oynuyor bakalým ordan kaldýrdýðý para ile burda bir dümen çevirir mi acaba bakarsýn tilki dönüp dolaþýp kürkçü dükkanýna döner![]()
Alým satan gören varmý #lucky7 üstad nerdesin bi gürüntü atsan
Daha davosa gelmem ...
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,66 dan almak istiyon vermiyor ,66 dan kendi alýp ,67 den kendi satýyor bir kademe için bu kadar oyun olamaz sanýrým diyorum ama karþýndakinin ne kadar kaypak olduðunu bilmiyorsun diyorum kendi kendime neden adam gibi bir þirket olmaz bizdede var demek
Þimdi farkettim Bu baþlýðý þu an 1 kiþi okumaktadýr olan bu iþte ne arýyorsun zaten peki o kadar mal kimde neden kimse en azýndan merak edip formlarda okumuyor buda enterasan deðilmi kendime sordum cevaplayým bari nede olsa kimse yok demek ki kimsenin umudu yok![]()
Herkes diyor ki burda ky çok ondan hisse yukarý çýkmaz ya my nette takip yok in ve st inð te takip yok bura takip yok nerde bu ky malý aldý ölü taklidi mi yapýyorlar
çakallar pusu kurmuþ 66 dan al 67 den sat.kimse almazsa bunlarda bu iþi yapamaz....sizde almak isterseniz aþaðýya alým yazýn verirlerse alýrsýnýz vermezlerse güle güle dersiniz acele yok 67 den alan 66 ya veriyor günlükçüler hiç gerek yok ...ne zaman yukseliþe geçer o zaman ýcabýna bakarýz.adamlar tezgahý iyi yere açmiþlar 1 kademeye razýlar bulaþmayýn böyle kaðýtlara....ytd
Yer Ýmleri