Tþk ler Arkadaslar bol þans
Tþk ler Arkadaslar bol þans
5661 verecek ya bu normal martýdan düþmeyecek mi ya hala kafam karýþýk bedavadan mý verecek
Þirketimizin 87.120.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin 120.000.000 TL'ye artýrýlmasý nedeniyle ihraç edilecek 32.880.000 TL nominal deðerli paylarýn halka arzýna iliþkin hazýrlanan izahname Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 27.11.2017 tarih ve 43/1471 sayýlý toplantýsýnda onaylanmýþtýr. Pay sahiplerimizin yeni pay alma haklarý kýsýtlanmamýþ olup, ellerindeki paylarýn %37,74104 oranýnda yeni pay alma hakký bulunmaktadýr.
Yeni pay alma haklarý, 1 TL nominal deðerli 1 lot (1 lot=100 pay) pay için 1 TL olarak kullandýrýlacaktýr. Yeni pay alma haklarý, izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak 11.12.2017 ile 25.12.2017 tarihleri arasýnda 15 gün süreyle kullandýrýlacaktýr. Pay bedelleri Fibabanka A.Þ., Akdeniz Kurumsal Þubesi (00030) nezdinde münhasýran bu sermaye artýrýmýnda kullanýlmak üzere açýlan 12504010 no.lu (IBAN: TR38 0010 3000 0000 0012 5040 10) özel hesaba yatýrýlacaktýr.
Yeni pay alma haklarýnýn kullanýlmasýndan sonra kalan paylar BÝAÞ Birincil Piyasada 2 iþ günü süre ile nominal deðerin altýnda olmamak kaydýyla Borsa'da oluþacak fiyattan Borsa Ýstanbul'da satýlacaktýr.
Þirket ana ortaklarý, Þirket'e nakden koymuþ olduklarý mali müþavir raporu ile tespit edilen fonlar nedeniyle oluþan 21.690.927,75 TL tutarýndaki alacaklarýndan mahsup edilmek suretiyle, 12.969.920,96 TL karþýlýðý yeni pay alma haklarýnýn tamamýný kullanacaklarýný taahhüt etmiþlerdir.
Buna ek olarak; yeni pay alma haklarýnýn kullandýrýlmasýndan sonra kalan paylarýn Borsada halka arzý sonrasýnda, arta kalan pay olmasý halinde; satýþ süresinin bitiþ tarihinden itibaren üç iþ günü içerisinde, halka arz fiyatýnýn ortalamasýndan aþaðý olmamak üzere, ana ortaklar; Nurullah Emre Narin 6.600.000 TL, Pakize Oya Narin 1.600.000 TL ve Mine Narin 450.000 TL olmak üzere toplam 8.650.000 TL'sýna kadar adedini, 21.690.927,75 TL tutarýndaki alacaklarýna mahsup edilmek suretiyle satýn alacaklarýný taahhüt etmiþlerdir.
Ana ortaklardan; Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin ve Mine Narin, Sermaye piyasasý mevzuatý çerçevesinde yeni pay alma hakký kullanýmý suretiyle edinecekleri paylar ile halka arzdan kalan paylardan satýn alma taahhütleri çerçevesinde pay edinmeleri halinde söz konusu paylarý, Merkezi Kayýt Kuruluþu A.Þ. nezdinde hesaplarýna geçtiði tarihten itibaren 1 yýl süreyle Borsa Ýstanbul A.Þ.'de dolaþýmý artýrýcý nitelikte satmayacaklarý taahhüdünde bulunmuþlardýr.
Sermaye artýrýmýna iliþkin izahnameye Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP) internet sitesinden (www.kap.gov.tr), Þirketimizin kurumsal internet sitesinden (www.marti.com.tr) ve Gedik Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin internet sitesinden (www.gedik.com) ulaþýlabilir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
yukarýdaki yazýya göre neden 1 tl üzerine çýkarmadýklarýný anlarsýnýz.....hepsini patronlar alacak sadece 10 milyon lotun ne olacaðý belirsiz fiatý aþaðýda tutup kimseyi bedelliye katmak istemiyorlar....ytd
Hissenin 1 tl altýnda kalmasý halinde rüçhan pazarýnda rüçhan hisselerinin fiyatlanmasý normal þartlar altýnda mümkün deðil ancak rüçhan piyasasýnda 11 seans iþlem görecek ve sürekli tavan gitmesi halinde hisse 6’lý fiyatlarý görmesi dahi imkan dahilinde. Tabii ki bu extrem bir durum. 11 iþlem günü önem arz edecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisseyi nedense 1 tl’ye tavan sýnýrýnda tutuyorlar. Bir þeye/þeylere gebe ya da bu izlenimi vermeye çalýþýyorlar, anlayamadým. Þahsen rüçhaný(R) beklemektense R miktarýna bu seviyeden hisse alýp, R satmak olmadý kullanmamak daha mantýklý. Matematik ve önümüzdeki seanslar yol gösterici olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hesabýný sil Teþekkür ederim elime geçecek sayýyý biliyorum ancak deðeri sýfýrýn altýnda olan ruçhanlarý nasýl satacaðým sorduðum yer orasý
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri